Документи: ПСЖ прави допълнителна оферта, за да запази Мбапе

Всички топ истории и прехвърляне на слухове от съботните национални вестници…

ДНЕВЕН ТЕЛЕГРАФ

Пари Сен Жермен започна преговори за договор с Килиан Мбапе в отчаян опит да го задържи в клуба след лятото.

Килиан Мбапе отбеляза два пъти по време на победата на ПСЖ
Изображение: Договорът на Килиан Мбапе с ПСЖ отново се обсъжда

СЛЪНЦЕТО

Душан Влахович може да остане във Фиорентина този месец, защото клубовете се борят да намерят £58 милиона, необходими за подписването на търсения нападател.

Кристиано Роналдо може да пропусне сблъсъка на Манчестър Юнайтед с Астън Вила, след като напусна тренировката рано в петък с контузия на бедрото.

Доклади в Италия предполагат, че шефът на Интер Милан Симоне Индзаги е започнал интензивни уроци по английски език и може да стане следващият шеф на Манчестър Юнайтед.

Съобщава се, че Кристиано Роналдо е "объркан" от лошото отношение на неговите съотборници от Манчестър Юнайтед към тренировките.

Целта на Арсенал Артър Мело е готов да лети в Лондон, след като Ювентус взе решение да го остави да напусне клуба под наем.

БИРКЕНХЕД, АНГЛИЯ – 10 ЮЛИ: Рейнджърс' Джърмейн Дефо в действие по време на предсезонен приятелски мач между Транмиър Роувърс и Рейнджърс в Прентън Парк, на 10 юли 2021 г., в Биркенхед, Англия. (Снимка от Крейг Уилямсън / SNS Group)
Изображение: Джърмейн Дефо е без клуб, след като напусна Рейнджърс

Съндърланд иска събиране с нападателя Джърмейн Дефо, който вече е свободен агент, след като напусна Рейнджърс по-рано тази седмица.

ЕЖЕДНЕВНА ПОЩА

Халфът на Марсилия и Сенегал Папе Гуйе получи забрана да участва във футбол в очакване на разследване на мистериозните обстоятелства около преминаването му във френския клуб от Уотфорд през 2020 г.

Антонио Конте отстрани Танги Ндомбеле от тренировъчните си планове за първия отбор и нареди на халфа да работи сам.

Бившият собственик на Бърнли Майк Гарлик може да си върне контрола над клуба, ако отборът на Шон Дайч не успее да избегне изпадането в Sky Bet Championship поради клауза в сделката, която го продаде преди 13 месеца.

Юрген Клоп се надява, че вратарят Лорис Кариус ще успее да си намери нов клуб и да напусне Анфийлд този месец.

ДНЕВНА ЗВЕЗДА

Нюкасъл и Уотфорд се борят за подписа на високо оценения нападател на Нант Людовик Блас.

Роналд Араухо от Барселона реагира след откриването на Атлетико
Изображение: Роналд Араухо от Барселона е мишена за съперника си Реал Мадрид

ДНЕВНО ОГЛЕДАЛО

Шефилд Юнайтед каза на нападателя Лис Мусет, че ще трябва да отслабне, за да се върне в плановете си за първия отбор.

Реал Мадрид планира сензационен замах, за да привлече защитника Роналд Араухо от горчивия съперник Барселона, след като преговорите за нов договор не успяха да постигнат споразумение.

ВРЕМЕНАТА

Съобщава се, че Анди Мъри е отказал милиони паунда, за да играе в Саудитска Арабия, поради опасения относно състоянието на човешките права в кралството.

ДНЕВЕН ЗАПИС

Рейнджърс все още преценява решението дали да увеличат трансферната такса към Хъртс за защитника Джон Сутар, за да осигури подписа си този месец.

Осазе Урхогид от Селтик се бави с преместване под наем в Дънди.

Абърдийн се готви да проведат преговори с вратаря на Сейнт Джонстоун Зандер Кларк за преместване преди договор през лятото.

източник