ПИНАКЪЛ НЕ Е ЛИЦЕНЗИРАН И НЕ ПРИТЕЖАВА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ДА ОРГАНИЗИРА ХАЗАРТНИ ИГРИ В БЪЛГАРИЯ. НЕ ПРИЕМА КЛИЕНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ. ТАЗИ СТАТИЯ Е ИЗЦЯЛО ИНФОРМАТИВНА.

 

Pinnacle eSports

С участието си в бизнеса от 20 години, Pinnacle е една от най-реномираните букмейкъри на пазара. Те се гордеят с най-ниските маржове за най-добри коефициенти за стойност и се открояват, като позволяват най-високите максимални лимити на залог онлайн.

Те се считат за дом на залагания в електронните спортове, като предоставят най-добри коефициенти, поддържат графика винаги актуализиран и дори предоставят различни образователни статии, за да помогнат на новодошлите.

Pinnacle eSports Пазари за залагания

Що се отнася до пазарите за залагания в тяхната категория eSports, Pinnacle предлага богат избор. Не само, че те покриват най-популярните игри, но и разнообразие от различни турнири.

Добре познатите видеоигри като CS: GO, Dota 2, League of Legends или Starcraft 2 са някои от игрите, които са домакини на най-значимите събития в eSports, и всички те са достъпни за залагане с Pinnacle. Не само това, но можете да намерите игри като Hearthstone, Overwatch, Heroes of the Storm, World of Tanks, Rocket League и други.

Имайки предвид всички неща, ако сте запален играч на видеоигри или залагащ, е повече от вероятно да намерите любимия си екип, на който да залагате с опциите, които предлага категорията eSports Pinnacle.

Как да заложим на eSports на Pinnacle

Цялата концепция за залагане на игри на Pinaccle eSports е сравнително лесна и има само няколко стъпки, които трябва да следвате, преди да направите първия си залог в eSports.

Преди да започнете, трябва да сте регистриран член на Pinnacle. За целта просто направете акаунт с VIP код на уебсайта си. Ще бъдете подканени между три различни изгледа на уебсайт. Сред тях най-популярният е Beta View, който разполага с просто влизане, лесна навигация и е оптимизиран да работи по-гладко.

Ще бъдете отведени автоматично в менюто за залагания, след като успешно влезете в уебсайта. Горният десен ъгъл ще ви покаже баланса си. Преди да направите каквито и да е залози, трябва да изберете методите си за депозиране и теглене, а Pinnacle предлага огромно разнообразие от тях.

Менюто е разделено на категории и лесно можете да се придвижите до секцията Pinnacle eSports. Веднъж там, можете да избирате между различни състезания или игри.

След като изберете играта, на която искате да заложите, ще се появят наличните пазари. Остава само след това да кликнете върху коефициентите, на които залагате, да решите сумата и вие сте готови да направите първия си залог на Pinnacle eSports.

Преди да сте готови, ще се появи страница за потвърждение, в която ще се покажат подробностите за залога. Ако не сте допуснали грешки, просто продължете, като кликнете върху Потвърди залозите.

Съвети за залагане на eSports

Залагането на Pinnacle eSports игрите следва общото правило, тъй като основните аспекти, които трябва да се вземат предвид, са почти същите като при всеки друг спорт. Мачът или серията се състои от два отбора или двама играчи, корени един срещу друг.

Първото нещо, което трябва да разберете е как работят коефициентите и каква стойност получавате, като направите своя залог.

Например коефициентите, които са показани на уебсайта на eSports Pinnacle, ви казват какъв е шансът на отбор А да спечели над отбор Б. Както е в случая с всяка друга игра, отбор Б може да има по-малко шансове, но по-добри коефициенти и това е нагоре за да определите коя е по-голяма вероятността да спечели и коя в крайна сметка ще бъде по-печеливша.

За да сте специалисти, когато залагате на eSports, трябва да разберете как се играе играта. Трябва да познавате отбора си, играчите и да отидете още повече и да се запознаете с оформлението на турнира. Отбор, който вече премина през групови етапи, може да бъде по-малко мотивиран да спечели, отколкото отборът, който се бори за оцеляването си в турнира.

Pinnacle eSports: FAQ

В: Как да се свържа с представител на Pinnacle?
О: Единственият начин да се свържете с някой от Pinnacle е чрез електронна поща на customerservice@pinnacle.com

Въпрос: Предлагат ли се бонуси за залагания в електронни спортове?
О: Не, няма бонуси. За съжаление Pinnacle не предлага бонуси за добре дошли, когато става въпрос за залагане на eSports.

Въпрос: Мога ли да гледам на живо уебсайтове на Pinnacle на живо?
О: Тази функция в момента не е налична, но винаги можете да намерите eSports игри, които да гледате на други уебсайтове, тъй като турнирите са добре представени и имат добро покритие.