Pinnacle

pinnacle

Pinnacle Sports е най-известният букмейкър в цял свят. Създаден е през 1998 г. и притежава лиценз от Малта. Известен е сред професионалните играчи и има рейтинг от най-високо ниво. Коефициентите им са най-високи, без конкуренция.

Pinnacle приема клиенти от България, но за съжаление нямат български език на сайта си, както не са сред букмейкърите притежаващи лиценз в България. Липсва и бонус за нови клиенти.

Pinnacle Bulgaria

Pinnacle.com Sports е избор на професионалните играчи, които залагат големи суми на един мач. Пинакъл приема играчи и от Америка, затова отдава голямо внимание на американските спортове. Нямат лимит, както при останалите букмейкъри от Европейския пазар. Може да залагате дори на арбитражни мачове.

Pinnacle дава най-високи коефициенти на пазара, не лимитира печелившите си играчи, като няма ограничение на сметките. Обаче има и недостатък този спортсбоок и това  че само 1 път може да направите теглене безплатно. Трудно се намират огледални линкове за достъп до сайта, тъй като нямат лиценз от България и достъпът до сайта им е спрян. Липсва обслужване на живо или телефон.

Pinnacle mobile

Pinnacle.com mobile е мобилната версия на сайта и се намира на адрес www.pinnacle.com/m/ , но трябва ви огледален работещ линк за достъп. Освен да залагате на спортни залози може да играете и на слот игрите. Имат хубаво приложение за Андроид и Айфон, но може да играете и без да си изтеглите директно през сайта.

Pinnacle alternative link

Работещ линк за pinnacle се намира трудно или повечето са неработещи. Ако ви е трудно да намерите алтернативни линкове, то запомнете livebet.bg от тук вие може да откриете винаги обновен линк за достъп до Пинакъл спорт.

И все пак ако сте просто любител и не сте професионален играч, аз ви предлагам да изберете някой от букмейкърите с лиценз. Най-често играчите се насочват към Winbet.bg или efbet.com, но се случва да залагат и Еврошанс числа. Да не забравиме и за bet365.bg