Stan James

Stan James е един от най-утвърдените независими букмейкъри в света, като семейната компания е основана през 1973 г. Един от пионерите в лайв залаганията.

Фрийбет до 10 EUR/GBP за нови клиенти!
нямат лиценз за организиране на хазартни игри в България и не приемат клиенти от България. Ние ви предлагаме да използвате някой букмейкър с лиценз bet365, bet или Winbet 

Stan James България

Пазари (7/10):
Предлагат доста голямо разнообразие от спортове и пазари. Футболната им програма не може да се похвали с много екзотични и „непознати“ първенства и дивизии, но все пак изборът е достатъчно голям и не липсва никоя от известните лиги. При популярните лиги, естествено и изборът от специални залози е голям, обикновено до 30-40 залога на мач. Азиатските хендикапи не присъстват редовно обаче (с изключение на DNB опцията), а и програмата за залагане на живо не е от най-богатите. .

StanJames Коефициенти (8/10):
Коефициентите са добри, около и леко над средните за пазара. При специалните залози често се намират добри оферти, както и при залози за аутсайдера (например при DNB пазарите). При двуизходните пазари марджинът е по-голям, типично за европейските букмейкъри. Традиционно силни са при конните надбягвания и при хрътките.

Уебсайт (9/10):
Сайтът е с нов дизайн отскоро, като промяната се оказа за добро. Новият е доста по-оптимизиран и приятен за окото. Бетинг менюто е добре подредено, а бетинг слипът предлага богат избор от системи и комбинации (макар че липсват банкери), както и много оригинален дизайн. Мобилната платформа за залагания е доста добра и удобна за работа.

Stan James линк

Стан Джемс Разплащания (7/10):
Налични са всички стандартни платежни опции. Тегленията са карти или по банков път отнемат до 3 работни дни, а с електронни портфейли – до 48 часа, обикновено и по-бързо. Букмейкърът не начислява никакви такси при депозиране, независимо от използвания метод. Тегленията със стандартните методи също са безплатни (с изключение на Neteller, където е безплатно само първото теглене за месеца), макар че минимумът е 10 валутни единици за стандартните методи.

Съпорт (9/10):
И-мейл съпорт: [email protected] Има налична опция за лайв чат и обикновено агентите са на добро професионално ниво, а също и достатъчно експедитивни.