Skrill

Skrill е британска компания за международни онлайн разплащания. През нейната система се осъществяват плащания по интернет. Предишното име на електронния портфейл е Moneybookers. Скрил предлага възможност на индивидуалните клиенти да си открият сметка с български лева, евро или долари. Системата на Скрил предлага възможност да приемат онлайн плащания чрез Виза Електрон. Компанията е регистрирана в Обединеното кралство и операриа в сферата на паричните услуги и има лиценз за Европейския съюз.

Skrill регистирация

Може да се регистрирате за няколко минути, но след това ще трябва да изпратите малко документи за верифициране на сметка ви. Задължително е да въведете реални данни от личната ви карта. Освен нея ще ви е необходимо да предоставите документ от извлечение на банкова сметка, документ за телефон, платен бон за ток или вода. Може да се наложи да потвърдите и домашния пощенски адрес, като ви изпратят код на пощата.

След процедурата по горе Skrill България  може да депозирате в сметката ви директно през дебитната ви карта издадена през банка в България. Трябва да си откриете проста разплащателна сметка в някоя банка.  Ако изпратите парите през банковата ви сметка няма да имате такса, но ако сте решили да депозирате чрез дебитна карта или Epay.bg то ще ви се удържи минимална такса от 1.9%.  Тъй като притежават BGN няма да ви се наложи  да превалутирате и така няма да имате никакви загуби. Горе долу до тука ви обяснихме какво е Skrill?

Скрил букмейкъри

Няма онлайн букмейкър който да не приема плащания чрез Skrill.com . Предимствата преди другите методи за депозиране и теглене от букмейкърите е че по бързо се обратботват. Депозирането става за секунди, а тегленията за няколко часа. По-голяма безопасност и сигурност на парите.

 

Ако вашата сметка в букмейкърските къщи е такава каквато валутата в Skrill, то няма да имате загуба от превалутиране. Не плащате и такси за депозиране, те се поемат от Букмейкъра. Освен това може да изпращате и да получавате пари от приятели при нужда.

Теглене към банкова сметка

За целта трябва да имате регистрирана банкова карта. Таксата за теглене е 5.77 лв към карта Виза или 7.73 лв към банкова сметка.  За около една седмица парите ви пристигат. Някои букита предлагат и бонуси специално ако използвате този метод за плащане.

Skrill Mastercard

Ако не ви се чака и не ви занимава с друго, то за 10 евро годишно може да си поръчате Скрил Мастъркард, която е свързана към вашата сметка. Така няма да чакате за теглене, а директно ще може да платите чрез картата по магазини , бензиностанции, кафета  през интернет и т.н.

 

skrill 1-tap
Skrill login
Usa skrill
Плащане с skrill
Какво е skrill
Cashterminal skrill
Теглене на пари от skrill
Skrill support
Теглене на пари от skrill
Skrill българия контакти
Плащане с skrill
Скрил верификация
Такси в skrill
Easypay skrill
Skrill контакти
Skrill epay