PlanetWin365

Planetwin365 България

Planetwin365 е букмейкърска къща създадена през 2011 г. в Австрия. Притежава лиценз от Австрия, но няма лиценз да оперира в България, затова достъпът до официалния сайт на Планет Уин 365 е спрян. Сайтът е изцяло на български език и приема клиенти от България.

bet365

ВХОД

ПланетУин е много известен на европейските пазари, като основно набляга на Италия за спортни залози. Имат пунктове и в страни като Сърбия. Planet Win 365 предлага много по различни от другите букмейкъри пазари за залози с което лоялните им играчи нарастват драстично.

Planetwin365 България

Planetwin365 България – Коефициентите са много по високи от другите букмейкъри като bet 365  Нямат такси или комисионни за тегления нито пък за депозитите. Обслужването е на български език и е на изключително високо ниво. Planet win 365 също така има мобилна версия на сайта която е много удобна.


Освен това има покер мрежа от изключително слаби играчи. Идеално място да направите малко пари. Обаче един недостатък е че нямат нови бонуси за нови клиенти, както и теглене с много от методите предоставени от другите букмейкърски къщи.

По едно време Планет 365 дори беше локален пунк , нещо като Еврофутбол, но за съжаление се отеглиха от българския пазар.

Planet win 365 Mobile

Планет Уин няма приложение за Андроид или Айфон, но пък мобилната версия на този оператор е изключителен. Функционална мобилна версия, достъпен за всички пазари и залагания на живо. Може да играете покер или казино игри.

Planetwin365 mobile се отваря автоматично когато се опитвате да влизате през сайта. Дори да сте с таблет то вие нямате нужда да потърсите мобилната версия, автоматично сте там.

ВХОД

Планет Уин 365 покер

Planet win 365 се намира в покер мрежата „hive“. Може би не сте чули за тази мрежа, но тя се радва на много посетители в кеш масите и турнирите. Най-доброто от всичко е че играчите са много начинаещи. Тъй като PlanetWin365 Italia е насочен повече към италианците, а те раздават много евро. Покер сайтът на ПланетУин е сред 10-те топ мрежи в цял свят.


Summary
recipe image
Review Date
Reviewed Item
Planetwin365
Author Rating
51star1star1star1star1star
Recipe Name
Planetwin365