Pinnacle Sports: Съвети за залагане на NFL

Американският футбол, един от най-популярните спортове в САЩ, се развива от сместа на ръгби и футбол назад през деня. Като спорт американският футбол става все по-популярен и макар основно да се играе в Съединените щати, той бавно се разпространява и на други континенти.

Най-популярната лига на американския футбол е NFL, която има залагащи по целия свят. В случай, че сте един от тях, продължете да се настройвате, защото с тази статия ще се опитаме да обхванем някои от пазарите и съвети за новодошлите, които искат да започнат да залагат на NFL.

Pinnacle Sports NFL: Пазари на залагания

Pinnacle Sports в своята секция за NFL предлага разнообразни пазари, които могат да бъдат разделени на две категории, като един се състои от основните пазари и един с алтернативни пазари за залагания.

Основните пазари са разделени на три вида като паричната линия, хендикап и сумите.

Паричната линия е най-често използваният вид залагания, особено сред новодошлите. Това е ясно, тъй като можете да залагате само на победителя в мача.

Хендикап се използва повече от напредналите залагащи. Като дава на един отбор хендикап, той позволява на отборите да изглеждат по-балансирани, което води до по-добри коефициенти за залагане. В зависимост от дадения хендикап можете да спечелите дори ако вашият екип загуби, стига да не са загубили с повече от предлагания хендикап.

Сумите често се обозначават като стил на залагане над / под. Букмейкърите често предоставят възможност за общ брой точки, набрани от двата отбора, а залагащите ще имат възможност да залагат дали това число ще бъде по-ниско или по-високо.

Някои от алтернативните методи за залагане на NFL на Pinnacle включват поставянето на залози, не върху резултата от играта, а върху резултата от цял сезон. Например, можете да заложите на общите печалби на отбора. Раздел Pinnacle NFL също предлага специални оферти, които се предлагат под формата на залагания на победителя в Супербоула или на победителите в NFC или AFC конференцията.

Как да заложим на NFL на Pinnacle ?

Едно от най-добрите неща, когато става въпрос за залагане на уебсайта на Pinnacle, е фактът, че процедурата за залагане е една и съща, независимо от спорта, в който залагате.

За начало ще ви е необходим валиден акаунт на уебсайта им. Следвайте простата процедура и регистрирайте акаунта си. Веднага след като потвърдите акаунта си и влезете, ще бъдете отведени до секцията за залагания. Всичко, което трябва да направите тук, е да отидете до категорията, която търсите, в случая раздел NFL.

Следващата стъпка включва настройка на вашия акаунт и вземане на решение за депозита и методите за теглене. Като една от най-утвърдените спортни книги на пазара, Pinnacle предлага разнообразни възможности за това. Всички популярни опции са представени като Visa, Master Card и Maestro. Популярни методи за онлайн разплащане като Skrill, Neteller и много други са включени.

След като сте избрали на коя игра да заложите, сега просто изберете вашия пазар и вашите коефициенти и добавете сумата, която сте готови да заложите.

Преди да финализирате залога, ще бъдете отведени на страницата за потвърждение. Това е само за да се гарантира, че не сте допуснали случайни грешки. След като потвърдите, че всичко е наред, ще бъдете готови с цялата процедура. Поздравления – току-що сте направили първия си залог на Pinnacle!

Съвети за залагане на NFL

Има няколко различни аспекта, които всеки трябва да покрие, когато става въпрос за залагания онлайн. Една от най-съществените части на залагане на всеки спорт е правилното разбиране на спорта или лигата, на която залагате. Другите две неща, които следват отблизо, са познаването на отборите и играчите и оценяването на вашите коефициенти за формиране на правилна стратегия за залагане.

Дори и да сте запален фен, винаги има нови неща, които трябва да вземете предвид, когато се опитвате да направите успешен залог. Най-добрият съвет би било да вземете стратегия, която е най-подходяща за вашите знания и опит. Ако обаче наистина искате да научите и подобрите шансовете си, винаги можете да прочетете някои от фантастичните статии и ръководствата за залагане, представени на уебсайта на Pinnacle mobile.

Pinnacle NFL: FAQ

Въпрос: Има ли бонус за добре дошли да заложите на спортния раздел?
О: Не, понастоящем няма възможни спортни бонуси на Pinnacle.

В: Мога ли да гледам потоците на играта?
О: Не, Pinnacle не предлага поддръжка за гледане на игрите през уебсайта им.

Въпрос: Имам проблем, какво да правя?
О: Най-добрият начин би бил да се свържете с поддръжката на клиенти на [email protected] Уверете се, че добавите своя идентификационен номер на клиента, за да направите процеса по-гладък.