ПИНАКЪЛ НЕ Е ЛИЦЕНЗИРАН И НЕ ПРИТЕЖАВА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ДА ОРГАНИЗИРА ХАЗАРТНИ ИГРИ В БЪЛГАРИЯ. НЕ ПРИЕМА КЛИЕНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ. ТАЗИ СТАТИЯ Е ИЗЦЯЛО ИНФОРМАТИВНА.

 

Как да заложим на живо в Pinnacle: съвети и пазари

Pinnacle винаги е бил на топ позиция с някои от букмейкърите на големите марки, и то с добра причина. С течение на годините Pinnacle изгради своята уважавана репутация, като предлага изключителни коефициенти на редица пазари, а също така предоставя изключителни пазари за залози на живо.

Преди да направите залозите си на Pinnacle, трябва да вземете предвид няколко неща, така че не забравяйте да прочетете инструкциите по-долу, за да сте напълно подготвени.

Залагания на живо на Pinnacle: Какво трябва да знаете за спорта и залозите, налични в този букмейкър

Що се отнася до залаганията на живо, Pinnacle представя коефициенти, които са втори за всеки на пазара на залагания. Букмейкърът предлага много конкурентни коефициенти за събития на живо, включително футболни, тенис и баскетболни срещи.

Можете също така да правите вашите залози на живо в eSports, тъй като операторът предлага цялостно покритие на CS: GO и други пазари на eSports. Ще откриете, че спортната селекция за залагания на живо е доста впечатляваща; нека да разгледаме техните пазари:

  • Почти всяка футболна лига в света
  • Тенис турнири от ATP и WTA тур
  • НБА, NCAA, баскетбол от Европа и Азия
  • Мачове от хокей на лед от NHL и EHL
  • НФЛ, австралийски футбол
  • Бейзбол
  • И много повече

Залозите на азиатския хендикап на футболни игри са особено вълнуващи. Като цяло, ако сте фен на залаганията на живо, определено ще се насладите на функцията Live In-play на Pinnacle.

какъв тип залози е наличен във функцията Live In-Play

Освен превъзходни коефициенти, Pinnacle предлага всички основни плюс някои от разширените пазари на залагания на живо. Когато става въпрос за футбол, можете да залагате на резултати от мачове, хендикап и цели. Pinnacle значително подобри залаганията на живо в NBA, тъй като техният NBA залагане на живо има повече от 2250 различни коефициенти, включително общо отборите и залаганията на полувремето.

Залаганията в eSports се превърнаха в голяма работа за този оператор, така че не е изненада, че те добавиха някои забавни функции за залагане на живо за CS: GO и други игри. С CS: GO можете да залагате на общия победител в мача (известен също като Парична линия) или на победителя в отделни карти. В допълнение, Pinnacle предлага залагания за хендикап, които се коригират, като дава по-слабия отбор предни позиции, свързани с определени карти или кръгове.

Коефициенти – Там, където Pinnacle стои в сравнение с конкуренцията

Вместо да рекламира марката си чрез промоции, Pinnacle реши да предостави линии за залагания, които са по-добри от конкурентите им по целия свят. Стратегията се оказа легитимна и те предлагат най-добри шансове отново и отново.

В сравнение със средните за индустрията коефициентите на Pinnacle са много по-добри, а букмейкърът е изключително ефективен при затваряне на коефициентите на линията.

Що се отнася до футбола, маржовете на азиатския хендикап са значително по-ниски (около 1,25%) от маржовете, които предлагат повечето букмейкъри (около 4,5%). Изключителните коефициенти не се ограничават само до футбола, тъй като букмейкърът предоставя изключителни коефициенти и за други спортове.

Освен това Pinnacle се откроява от конкуренцията, като предоставя един от най-високите максимални лимити на залог онлайн.

как да залагате на живо: нашите съвети – Какво трябва да вземете предвид, когато правите залози на живо на Pinnacle

За играчите, които вземат сериозно хазарта, има няколко стратегии за залагане на живо, които можете да приложите, за да увеличите процента на успеха си:

  • Изберете внимателно игрите си и ограничете залозите си на спортовете, от които най-много знаете. Но преди да заложите, се препоръчва да проверите скорошната форма на отбора, на който залагате. Това включва най-новите срещи на двата отбора, как играят у дома и гостите, техните състави (не забравяйте да проверите дали някои играчи са контузени). Също така, трябва да обърнете внимание на техния стил на игра – играят ли агресивно или обидно? Проверете дали най-добрият им играч играе и проучете формата му в момента.
  • Понякога не е достатъчно само да проверявате статистиките на живо. Статистиката не може да изобрази мача достатъчно добре. Трябва да гледате играта, за да получите по-добра представа за това какво всъщност се случва на терена. И затова трябва да избирате спортове, които можете да гледате онлайн чрез стрийм на живо.
  • Настройте бюджет за всяка игра и се придържайте към нея. Залаганията на живо могат да бъдат невероятни и следващото нещо, което знаете, сте загубили повече пари, отколкото сте предвидили. Избягвайте тези смущения, като ограничавате бюджета си и си припомнете, че има много други мачове и спортове.

Проблеми със залозите на живо на Pinnacle – Как да се свържем

Ако имате някакви проблеми, можете да намерите Обслужването на клиенти под функцията Помощ в левия долен ъгъл. Ще се появи изскачащо поле и трябва да поставите своя имейл адрес, заглавие на тема и съобщение. Отзивчивостта е доста бърза, така че можете да очаквате бързо решение на проблема си.