Paddy Power

Paddy Power е най-големият и известен ирландски букмейкър. Компанията е основана през 1988 след сливане на няколко по-малки букмейкърски кантори. Към днешна дата букмейкърът има около 2 млрд. евро годишен оборот и над 613 пункта за залагане в Ирландия и Обединеното Кралство. Познати са и с нетрадиционните си и провокативни рекламни кампании.  Пади Пауър е част от мрежата на бетфаир след сливането си на пазара станаха доста големи.

За съжаление нямат лиценз за България и не приемат нови клиенти. Използвайте букмейкър winbet с 200 лева бонус.

Пазари (9/10):
Предлагат изключително голямо разнообразие от спортове и пазари. Футболната им програма в частност включва много екзотични и „непознати“ първенства и дивизии, макар и представени само с традиционния троен изход. При популярните лиги естествено изборът от специални залози е много по-голям, обикновено до 50-60 залога на мач. Налични са и азиатски хендикапи.

Paddy Power България

Коефициенти (8/10):
Коефициентите са добри, около и леко над средните за пазара. Нерядко ще видите и коефициенти на Paddy на върха на даден пазар в сайтовете за сравняване на ставки, особено при специалните залози. При двуизходните пазари марджинът е по-голям, типично за европейските букмейкъри.

PaddyPower Уебсайт (7/10):
Сайтът не е достатъчно добре оптимизиран и в пиковите часове се наблюдава известно забавяне при зареждане. Бетинг менюто също не е структурирано по възможно най-удобния начин, но все пак присъства търсачка на залози. Като отделен таб в сайта е вградена и система за търговия на финансовите пазари, която е една от първите и най-добре реализираните такива на букмейкърски сайт. Налична е и мобилна платформа бет365 за залагания.

Пади Пауър Разплащания (7/10):
Налични са всички стандартни платежни опции. Тегленията са карти или по банков път отнемат от 2 до 5 работни дни, а с електронни портфейли – до 24 часа. Букмейкърът не начислява никакви такси при теглене, независимо от използвания метод.

Съпорт (9/10):
И-мейл съпорт: [email protected] Можете да изпратите мейл и директно през вградената система на сайта. Налична е опция за лайв чат, а агентите са на добро професионално ниво.