Marathonbet

Marathonbet е онлайн букмейкър международен. Компанията е основана през 1997 г. и работи в Цяла Европа и Великобритания.

Marathonbet.es не притежава лиценз за организиране на  хазартни онлайн игри с частност спортни залагания и казино слот игри, затова отскоро спряха да приемат клиенти от България. Всички сметки са затворени за залози, но може да се логнете и да изтеглите парите си. Ако имате проблеми не се поколебайте да се свържете с тях.

Marathonbet mobile

Марафонбет има изцяло български език на своя уеб сайт. Сайтът и мобилната версия на marathonbet mobile е достъпен както чрез приложение за Android и IOS така и директно през браузър. Дизайнът е готин и разбираем с бърза навигация за залози на живо, макар че ако сте се докоснали до другите букмейкъри като bet365bg или то този на марафонбет ще ви се стори доста остарял.

betmarathon e повече известен в Русия и се рекламира там актуално. Коефициентите които предлага са доста високи и има огромно разнообразие от видове залози, но бъдете предпазливи понеже лесно ограничават сметките и играчите които често печелят.

Marathonbet.com Линк

Marathonbet.co.uk също така отделя голям бюджет за спонсортвото и отделя доста голямо внимание на рекламната си политика. Той е официален спонсор на отбори от Англия, Испания, Русия и Шотландия. В момента Марафонбет има партньорства с футболни отбори като Манчестър Юнайтед, Малага, Динамо Москва, Хибърниън. 

Към своите онлайн продукти марката от далечните времена има 50 лицензирани пункта в Беларус работещи като родния Evrofutbol под формата на франчайз. Компаниите работещи под тази марка притежават лицензи в Обединеното кралство, Испания и Кюрасао.

В допълнение към своя онлайн продукт, марката има 50 лицензирани магазина за търговия на дребно в Беларус, работещи на франчайз основа.

Все пак ние не ви препоръчваме точно този нелицензиран букмейкър. За нас той не е надежден и нашата оценка е 2 от 5. Изберете нещо което предлага доста бонуси за новите си клиенти.