Interwetten

Interwetten е основана през 1990 г. като компания за телефонни залагания. Сега букмейкърът може да се похвали с повече от 1 милион регистрирани клиенти в 200 страни, около 320 млн. евро годишен оборот и 110 човека персонал. Лицензирани са в Малта.

Нямат лиценз за България и не приемат клиенти от БГ. Затова ви предлагаме да погледнете

Interwetten link

Пазари (8/10):
Изборът от спортове и пазари е богат, като се намират и по-непопулярни спортове. Футболната програма също е достатъчно разнообразна, макар и да липсват някои от по-екзотичните първенства. Тези, които са в листата обаче, се предлагат с по десетина опции за залагане, а не само стандартните троен изход, двоен шанс и тотали. Предлага се и и азиатски хендикап. Листът за bet365 залагания на живо също е доста богат.

Коефициенти (7/10):
Коефициентите им са около или леко над средните за пазара за троения изход. При азиатските хендикапи също изскачат изгодни коефициенти от време на време, както и при специалните залози (например точен резултат). По-лошо е положението при тоталите, там марджинът е голям.

Интерветен България

Уебсайт (8/10):
Сайтът се сдоби с нов дизайн през 2009 г. и трябва да се признае, че това беше стъпка в правилната посока. Новият сайт е по-красив и по-функционален, присъстват опции за търсене на залози по имена на участници, по време на започване и т. н. Бетинг слипът дава възможност за комбиниране на множество събития в различни системи, включително и с използването на банкери (твърди срещи). Налична е winbet мобилна версия на сайта през отделна платформа.

Разплащания (6/10):
Поддържани са стандартните платежни средства. Тегленията с електронни портфейли отнемат до 48 часа, с карта – до 3 дена, а с банков трансфер от 2 до 10 дена. Минималната сума за депозит е 10 евро, а за теглене – 30 евро.

Съпорт (7/10):
И-мейл съпортът се осъществява чрез вградена форма в самия сайт. Агентите са на добро професионално ниво.