Centrebet

История:
Centrebet е лицензиран за спортен букмейкър през 1992 г, а през 1996 г. става първият онлайн букмейкър в Южното полукълбо. Компанията притежава два лиценза – от Австралия (centrebet.com) и от Обединеното кралство (centrebet.co.uk).

Компания на центребет не приема нови клиенти от България и не предлага бонуси. Също така не е кандидатсвал за лиценз в България и поради тази причината не може да легален в нашата страна. Погледнете другите лицензирани оператори. Ние ви предлагаме да използвате Winbet с бонус 200 лева.

Пазари (8/10):
Предлагат доста голямо разнообразие от спортове и пазари. Във футболната им оферта отсъстват малките и по-непознати първенства, но пък популярните такива са представени подобаващо с голям набор от пазари и специални залози. Естествено, широко са застъпени типичните австралийски спортове, които рядко се намират другаде. Листът със събития за лайв залагане не е особено богат.

Коефициенти (8/10):
Коефициентите определено са над средното ниво за дадения пазар. Нерядко предлагат най-високите такива, и то в различни спортове и пазари – футбол (при тройния изход), европейски баскетбол, хандбал. Единствено при някои двуизходни събития (футболни тотали например) марджинът им е по-голям.

Centrebet България

Уебсайт (8/10):
Сайтът е добре организиран и прегледан, но има известни проблеми с оптимизацията. Бетинг менюто е удобно, а бетинг слипът дава възможност за богат избор на системи, включително с твърди прогнози (банкери). Мобилно залагане е възможно само през WAP засега.

Разплащания (7/10):
Поддържани са всички стандартни и най-популярни платежни средства. Тегленията с електронни портфейли отнемат максимум до 36 часа, а с карта или банков трансфер – до 5 работни дена.

Съпорт (7/10):
И-мейл съпортът се осъществява на [email protected] Наличен е и лайв чат. Съпортът не е светкавичен, но пък агентите са добре подготвени професионално.

 

Букмейкър номер 1 bet365