Betway

Betway.bg е новият хазартен сайт за спортни залози който получи лиценз за организиране на спортни залози и вече може да си откриете нови сметки. Последните няколко години бетвау успя да вземе голям процент от нишата и в момента сайтът е един от топ посещените в цял свят. Те са известни с големите си промоции и бързите си изплащания на парични , както и това да не лимитират много играчите си.

betway bg

Betway.bg

Като разглеждаме сайта на бетъвей може да ви стори малко по различен от всички други, но се свиква бързо , така че едва ли ще имате някакъв проблем. Имат и мобилно приложение което лесно може да свалите от техния сайт.

Бетъвей България ревю

Betway е основана през 2006 г. и остава актуална в спортните залагания с подходящ стандарт за залагане. Компанията е добре позната в Европа, Африка, Азия и други части на света с милиони активни клиенти, хиляди спортни събития и множество играчи на пазарни опции, на които залагат. Betway е лицензиран и регулиран спортен букмейкър от НАП. Следователно е безопасно и законно да залагате в Betway.bg .

Betway БОНУСИ

добре дошли бонус

Новите играчи в Bet way bg имат право на безплатен залог на стойност до 200 лв. като бонус за добре дошли след първия им депозит. Бонусът за добре дошли се изисква със стъпките по-долу:

  1. Играчите трябва да се регистрират в Betway.bg;
  2. Попълнете коректно необходимите лични данни и ги изпратете;
  3. Клиентите трябва да отметнат полето ☑️ „Вземете 200 лв. в безплатен залог“;
  4. Потвърдете акаунта си и продължете да направите депозит;
  5. Направете минимален първи депозит от 10 лв., като използвате дебитна карта в рамките на 7 дни от регистрацията;
  6. Безплатният залог от 10 лв ще бъде кредитиран в баланса на безплатните залагания на клиентите.

Коефициенти, линии и пазари за залагания на Betway.bg

Betway е на върха на играта си, когато става въпрос за избор на спортове, достъпни за вас. В момента Betway.bg българия предлага каталог от двадесет и пет различни спорта, в които можете да поставите парите си. Те предлагат много стандартни спортове като баскетбол и футбол, но съчетават някои други редки спортни игри като галски и снукър. За да разберете по-правилно пазарите и линиите за залагане, това е компилация от всички налични спортове в Betway

Голф
Бейзбол
крикет
снукър
UFC / бойни изкуства
Ръгби лига
Американски футбол
Колоездене
Моторни спортове
ръгби съюз
Конни надбягвания
волейбол
Дартс
Баскетбол
Риболов
Тенис
Бокс
Хокей на лед
Австралийски правила
Бенди
плажен футбол
Песапало
политика
басейн
Зимни спортове
Плажен волейбол
Betway eSports
Флорбол
галски спортове
Хандбал
джудо
Нетбол

Bet way залагания на живо и предаване на живо

Разбира се, Betway е в  много добра форма  с броя на възможностите, които предлагат, дори за залози по време на игра. Тук се предлагат и много пазари с фантастични коефициенти. Резултатите от тези коефициенти винаги се показват, така че няма да се налага да пропускате нищо. Залаганията на живо в Bet way.bg позволяват на клиентите да залагат на текущи събития. Спортовете, налични в залаганията на живо, са:

Футбол
Дартс
Тенис
крикет
Баскетбол
електронни спортове
Хрътки
Моторни спортове
волейбол
снукър
бадминтон
Тенис на маса

Регистрация в Betway

Когато се регистрирате в уебсайта на Betway, трябва да следвате четири основни стъпки, а те са:

  1. Първият е да кликнете върху бутона, който казва „Регистрация“ на уебсайта, както е показано по-горе.
  2. След това трябва да попълните личната си информация във формуляра за регистрация на акаунт.
  3. Удостоверете, че попълнените данни са правилни и валидни.
  4. Направете минималния депозит в акаунта си и вземете предложения бонус.

Заключение

Betway.бг е една от най-доверените и сигурни онлайн букмейкъри в света. Те имат мобилни приложения както за потребители на Android, така и за iOS, които са ефективни за спортни залагания в движение. В Betway има хиляди спортни събития всеки месец. Играчите могат да се насладят на няколко текущи промоции и бонуси. Като цяло е пълен спортен букмейкър, който предлага много линии и пазари, функция в игра, изплащане и качествен стрийминг.