Betfred

История: Betfred води началото си от далечната 1967 г., когато братята Фред и Питър Дън отварят първия си пункт за залагания в Салфорд. Оттогава групата Betfred се е превърнала в един от най-големите  английски букмейкъри в света, като оперира повече от 750 бетинг пункта в Обединеното кралство, както и добре познатата онлайн марка betfred.com. Сайтът е официален бетинг партньор на стадион Уембли.

Betfred не притежава лиценз от Държавната комисия по хазарта и не се препоръчва да се играе при тях. Ние ви предлагаме да видите някой от нашите ревюта за лицензираните букмейкъри, като най-добрите са или УинБет 200 лева бонус

Пазари (7/10):
Предлагат доста голямо разнообразие от спортове и пазари. Футболната им програма не може да се похвали с много екзотични и „непознати“ първенства и дивизии, но все пак изборът е достатъчно голям и не липсва никоя от известните лиги. При популярните лиги, естествено и изборът от специални залози е голям, обикновено до 30-40 залога на мач. Не се предлагат обаче азиатски хендикапи, а и лайв-бетинг програмата е леко бедна.

Betfred Bulgaria

Коефициенти (8/10):
Коефициентите са добри, около и леко над средните за пазара. При специалните залози често се намират добри оферти. При двуизходните пазари марджинът е по-голям, типично за европейските букмейкъри. Традиционно силни са и при конните надбягвания.

Уебсайт (8/10):
Сайтът е с нов дизайн от около 6 месеца, като промяната се оказа за добро. Новият е доста по-олекотен и приятен за окото. Бетинг менюто е добре оптимизирано и подредено, а бетинг слипът предлага богат избор от системи и комбинации (макар че липсват банкери). Мобилната платформа за залагания е доста добра и удобна за работа.
Разплащания (7/10):
Налични са всички стандартни платежни опции. Тегленията са карти или по банков път отнемат от 2 до 5 работни дни, а с електронни портфейли – до 48 часа, обикновено и по-бързо. Букмейкърът не начислява никакви такси при депозиране, независимо от използвания метод. Тегленията със стандартните методи също са безплатни.
Съпорт (9/10):
И-мейл съпорт: [email protected] Не е налична опция за лайв чат, но пък агентите от съпорта са на добро професионално ниво и са достатъчно експедитивни.

Виж информация и за bet365