Price Rush от betfair по големи коефициенти

Искаш ли да получиш повече отколкото си очаквал? Сега имаш тази възможност с Price Rush от betfair.  Когато участвате в Прайс Ръш увеличаваме потенциалната ви печалба. Това става автоматично като бетфеър проверява спортната борса за високи цени предлагани от стотици клиенти на бетфаир. Ако получиш по висок коефициент то ще се отрази на фиш-а.

Къде се намират залозите ми?

Твоят залог може да се види от секция СПОРТ секция “Моят Акаунт” и “Моите залози”. Когато получиш Price Rush това ще се покаже веднага в моите залози.

Кога може да се залага на Price Rush ?

Прайс Ръш може да се играе единствено на единични залози, комбинации не се включват. Price Rush от бетфеър се предлага единствено на пазари като футбол, конни надбягвания, баскетбол, голф, тенис и т.н.

  • може да се залага на живо
  • Има ограничение за някои страни и не се предлага
  • Бетфеър решава кога и на кого да предложи Price Rush

Мога ли да получа не чак добри коефициенти?

С предлагания от Betfair.com Price Rush ти получаваш винаги по-добри коефициенти, няма как да ти дадат по лош. Те се намират автоматично от спортната борса и са много по-големи или са първоначалните ти избрани.

Cash out и Price rush на едно?

На въпроса мога ли да използвам Кеш Аут и Прайс ръш едновременно? Ако твоят залог е получил ти можеш да направиш и Кеш Аут. Оглеждайте се за оранжевата иконка на твоят фиш. Дават ви по-голям коефициент когато се изчислява твоят Cash Out.

Пробвайте тази страхотна оферта от Betfair.bg ако искате по-големи коефициенти и по-големи печалби. Услуга се предлага на почти всички топ първенства и може да се залага на живо. Аз лично съм много доволен от тази услуга , която не се предлага от друг букмейкър. За целта може да използвате и вашият бонус от 100 евро за добре дошъл.  Вижте повече инфо и за Кеш аут.