Cash out от Betfair с бонус 100%

Опцията Cash Out представлява прекратяване на залога предварително. Значението е точно това, не отделяй поглед от топката, следи всяка ситуация и вземи парите си в точния момент. Бетфеър въведе тази опция преди време, като стана основна услуга за използване в света на спортните залози.

Повечето букмейкъри въведоха тази допълнителна опция, така че по ваша преценка може да изтеглите вашите печалби предварително или пък да сведете вашите загуби до минимум. Betfair има добра навигация като става дума за Кеш Аут.

Как работи CASH OUT от бетфеър?

  • Добави селекции към фиша си, както обикновено. Залозите, които имат право на Cash Out, ще имат икона на Cash Out до тях.
  • Направи залог с достъпна опция за Cash Out.
  • Отиди на страницата на Cash Out, виж всичките си валидни залози тук.
  • За да направиш Cash Out на целия залог, просто натисни Cash Out. Ако залогът ти е успешен, печалбата ще ти бъде изплатена на момента.
  • Ако желаеш да направиш Cash Out на част от залога си, натисни бутона частичен Cash Out, след което използвай плъзгача, за да избереш точната сума, която да ти бъде изплатена незабавно.

Кеш-Аут се използва сравнително лесно, като има нововъведение в сайта на Бетфаир. Сега може да затворите част от залога, но друга част да остане още в играта. Чрез един плъзгач вие определяте каква сума да изтеглите и каква сума да остане. Определена услугата е с доста добро мнение от играчите и се приема за чудесно допълнение към Кеш тегленето.

Кои спортове включват Кеш Аут?

Cash Out на betfair може да се използва във всички пазари и спортове. Когато направите вашия залог до фиша ще видите специална икона с Cash Out ако ви е позволено. Включват спортове като футбол, тенис, баскетбол и други. Услуга се използва и с други продукти като Price Rush или Acca Edge.

Освен това Бетфеър предлага 100% бонус ако използвате Кеш Аут за първи път. Не чакайте и веднага вземете своя бонус.