Кога е мачът Манчестър Сити – Арсенал, от колко часа е, по кой канал е? По коя телевизия ще се предава мачът на Сити Арсенал на живо?

Английската Висша лига ще ви спре дъха тази вечер. Манчестър Сити, последният шампион на Висшата лига, ще приеме Арсенал, лидерът със 75 точки, на второ място със 70 точки с 2 пропуснати мача в сблъсъка, където ще се изтегли съдбата на шампионата. Резултатът от гигантския двубой ще повлияе пряко на надпреварата за върха. Кога е мачът Манчестър Сити – Арсенал, колко е часът, по кой канал е? По кой канал ще се предава мачът на Сити Арсенал на живо? Отговорите на въпросите, възможните 11-ки и подробностите преди мача са в нашите новини.

Съдбовният момент във Висшата лига… Един от най-критичните мачове за сезона ще се изиграе днес, тъй като надпреварата за шампионата е спираща дъха. Арсенал под ръководството на Микел Артета и Манчестър Сити с Пеп Гуардиола ще си поделят козовете за 3 точки, гигантският мач ще бъде сцена на голямо вълнение. След поредица от 7 победи Топчиите направиха тежко равенство съответно срещу Ливърпул, Уест Хем и Саутхемптън и седи на лидерското място. Арсенал, който има 75 точки и е с 2 мача повече от вечния си съперник, ще се опита да спре лошия си ход, като спечели тежкото гостуване. Сити, който няма загуба от 9 мача и има серия от 6 победи, ще преследва предимството, като грабне 3 точки пред своите фенове. Отборът на Пеп Гуардиола, който е със 70 точки и 2 мача по-малко от съперника си, ще направи гигантска крачка в надпреварата с победата си у дома.

Кога е мачът Манчестър Сити – Арсенал, колко е часът, по кой канал е? По кой канал ще се предава мачът на Сити Арсенал на живо?

Мачът Манчестър Сити – Арсенал, който ще се играе на стадион Етихад тази вечер и ще започне в 22:00 часа, ще бъде излъчен на живо по DIEMA SPORT 2. Ще следим резултата на живо и всички подробности около 90-те минути, които ще бъдат режисирани от Майкъл Оливър.

Манчестър Сити-Арсенал вероятни 11:

Манчестър Сити: Едерсон, Аканджи, Диас, Лапорт, Стоунс, Родри, Марез, Илкай, Де Бройне, Грийлиш, Хааланд

Арсенал: Рамсдейл, Уайт, Холдинг, Габриел, Зинченко, Джака, Партей, Сака, Одегор, Мартинели, Хесус

Сити спечели първия мач с 3-1

В първия мач на двата отбора в лигата Сити победи съперника си с 3:1 като гост. Отборът на Пеп Гуардиола спечели всичките си 12 домакински мача тази година, отбелязвайки поне два гола във всички тях. Арсенал на Микел Артета, от друга страна, завърши наравно в последните си 3 мача в лигата.

Пълният състав на Манчестър Сити, Арсенал липсват 4

Манчестър Сити ще играе с пълния си състав за гигантския мач. Арсенал липсва. Елни, Салиба, Зинченко и Томиясу, които все още са контузени, ще пропуснат критичния мач.