Кога е мачът Интер-Бенфика, колко часа е, по коя телевизия? (Възможни 11)

Интер ще приеме Бенфика в четвъртфиналите на Шампионската лига. Италианският гранд, който победи съперника си с 2:0 в Португалия, иска да използва предимството си и да стигне до полуфиналите. Бенфика пък ще се опита да постигне най-трудното срещу силния си съперник. Кога е мачът Интер-Бенфика, колко е часът, по кой канал е? Отговорите на въпросите, възможните 11-ки и подробностите преди мача са в нашите новини.

source: sportingnews.com

В четвъртфиналите на Шампионската лига футболният ни национал Хакан Чалханоглу ще играе с Интер и Бенфика, които ще играят срещу Джузепе Меаца. С головете на Николо Барела и Ромелу Лукаку на Естадио да Луш Интер спечели с 2:0 и има голямо предимство. Отборът на Симоне Индзаги се стреми да стигне до полуфиналите у дома пред своите фенове. Бенфика, изненадващият отбор на сезона в Шампионската лига под ръководството на Роджър Шмид, ще се опита да преодолее трудния съперник.

Кога е мачът Интер-Бенфика, колко е часът, по кой канал е?

Мачът между Интер и Бенфика Сити, който ще се играе на Джузепе Меаца тази вечер и ще започне в 22:00 часа, ще бъде излъчен по РИНГ ТВ безплатно. Проследяване на живо на мача, който ще бъде ръководен от испанския рефер Дел Серо Гранде, ще бъде в нашите новини.

Интер-Бенфика вероятни 11:

Интер: Онана, Дармиан, Ачерби, Бастони, Дъмфрис, Димарко, Барела, Брозович, Мхитарян, Лаутаро Мартинес, Джеко

Бенфика: Влаходимос, Мораеш, Силва, Отаменди, Грималдо, Луис, Аурснес, Жоао Марио, Рафа Силва, Гонсало Рамос

Липсващи играчи

Милан Шкриниар, който е контузен в Интер, няма да бъде на терена. Александър Бах, Юлиан Дракслер и Михайло Ристич от Бенфика не се очаква да играят в мача поради контузии.

ОЩЕ:  Шампионска купа: Кастр 13-16 Мюнстер НА ЖИВО!