Супер коефициент от Betano.bg за мача Челси – Реал Мадрид от Шампионска лига

Едни от най-добрите налични коефициенти днес за ФК Челси са 2.85 от Betano и за Реал Мадрид 2.40 в Winbet. Общата сума за линията над/под е o2½ -110 в Bet365.

* Коефициентите за залагане бяха правилни към момента на публикуване, но подлежат на промяна.

Представяме ви залагания за Шампионска лига за Челси срещу Реал Мадрид, като мачът трябва да се проведе на 18 април.

Челси срещу Реал Мадрид прогнози и най-добри съвети за залагане

Челси наистина се изправя срещу него в този реванш, след като загуби с 2-0 в Мадрид. Могат ли да осъществят забележителен обрат или това е случай на чао-чао, блус? Разберете с нашия преглед на мача Челси срещу Реал Мадрид с безплатни съвети, прогнози и коефициенти, споменати по пътя.

Челси срещу Реал Мадрид Прогноза 1: Реал Мадрид ще спечели

Започваме нашите прогнози за този мач, като подкрепяме победата на Реал Мадрид. Испанските грандове водят само с 2-0 от първия мач, но всъщност Челси не им сложи ръкавица. Тъй като скорошната форма на сините се чете ужасно – три поражения и две равенства в последните им пет – в съчетание с факта, че ще трябва да отворят срещу Мадрид, означава, че те могат да бъдат извадени. Мадрид също спечели три от последните си четири мача, включително наддаване на Барселона с 4-0.

Челси срещу Реал Мадрид Прогноза 2: И двата отбора ще отбележат

Вторият от нашите съвети за футболни залагания за тази игра идва от пазара за гол на двата отбора и ние залагаме на „да“. Скорошната форма на Челси изобщо не ги подкрепя да отбелязват голове в този мач, като се има предвид, че са пропускали във всеки от последните си четири мача, но те имат домакинско предимство тук и ще трябва да се опитат да бъдат авантюристични, за да се върнат в равенството. Това може да ги види мрежата. За тяхно съжаление, не можем да ги видим да пазят суха мрежа срещу страна от калибъра на Мадрид.

ОЩЕ:  Вълците изпращат светци | Hasenhuttl: Най-добрият свободен удар на JWP досега