Роджър и Хари Чарлтън обявяват партньорство за обучение

Роджър и Хари Чарлтън са последната операция на баща и син, която взема лиценз за съвместно обучение.

Базиран в Бекхемптън от 1990 г., когато поема поста от Джеръми Трий, Роджър Чарлтън притежава лиценз от 31 години и е обучил близо 1500 победители, включително победител в дербито с Quest For Fame през първата си година с лиценз, което също го показа да спечели френското дерби със Сангламор.

Хари работи в двора от 2014 г. и баща му смята, че сега е моментът да признае приноса му, след като Оливър и Пол Коул, Джон и Тади Госдън и Марк и Чарли Джонстън официално се обединяват.

Пишейки на уебсайта си www.rogercharlton.com, Чарлтън снр каза: „Невероятно съм горд с това, което аз и екипът постигнахме през последните 30 години. Имах чудесен куп собственици през цялото време, много от които все още подкрепят аз, както и страхотен отбор в Бекхемптън, много от които се присъединиха, когато го направих.

„Почувствах, че е време да оценя упоритата работа, която Хари влага в операцията, тъй като работи в двора от 2014 г.

„Той е неразделен член на екипа и на 36 години заслужава да бъде признат в индустрия, която цени младостта. Бекхемптън ще продължи както обикновено, това е семеен бизнес и Хари беше голяма помощ за Клеър и аз."

Хари Чарлтън каза: „За мен е голяма чест да се присъединя към баща ми по лиценза на такова престижно място като Бекхемптън, където съм израснал. Това е голяма общност с много история.

Най-новите състезателни истории

„Тъй като бях член на отбора от толкова дълго време, ежедневното управление на двора ще остане почти същото, но разбирам привилегията, която идва с новата титла.

ОЩЕ:  Motherwell 0-4 Celtic commentary

„Многото успехи на моите предшественици поставят стандарт, към който да се стремим и както винаги, татко и аз се стремим да направим най-доброто за нашите собственици.

„Баща ми има прекрасна кариера като единствен треньор и знам, че и двамата с нетърпение очакваме да обучим много победители, докато вървим напред. Качеството пред количеството ще продължи да бъде мантрата и нямам търпение да продължа.“

източник