Прогнози на PL: Астън Вила ще победи Ман Юнайтед

Висшата лига се завръща с вълнуващ набор от мачове този уикенд и нашият съветник Джоунс Ноус ви е покрил за прозрения, прогнози и ъгли на залагане.

Ливърпул срещу Брентфорд, неделя 14:00 ч

По отношение на времето, това е фантастично време да играете гостуването си на Анфийлд. Отсъствието на Садио Мане и Мохамед Салах може да направи този следобед труден за атаката на Юрген Клоп срещу лоублока на Брентфорд, който е добре запознат с анулирането на елитни атаки.

Въпреки това, едно нещо, от което се нуждаете, ако планирате потенциално разстройство далеч от дома, е вашият вратар да се представи на човек с ниво на представяне в мача. Според това, което видяхме от Алверо Фернандес, откакто замени контузения Дейвид Рая, той не е способен на такива героични действия на Анфийлд. Само един чист гол в 13 участия не е за добър прочит, особено като се има предвид, че Рая беше отговорна за три изключени в първите пет мача на Брентфорд от Висшата лига този сезон. Пчелите ще бъдат твърд орех, но Ливърпул трябва да намерят път и да спечелят игра тип „свършена работа“. Това прави домакинската победа и ъгъла под 2,5 гола привлекателен начин.

ПРОГНОЗИРА ЗА РЕАЛ: 2-0

ЪГЪЛ НА ЗАЛОГАНЕ: Ливърпул да победи и под 2,5 гола (5/2 със Sky Bet)

Уест Хем срещу Лийдс, неделя 14:00, на живо по Sky Sports

Уест Хем срещу Лийдс
Изображение: Уест Хем срещу Лийдс, на живо по Sky Sports

Ако някой има гореща линия до Деклан Райс, кажете му да продължи да стреля от разстояние.

Със сигурност си остава мъдра тактика да продължите да хапвате коефициентите на Райс да вкара и да удари целта извън наказателното поле. Той отправи шест удара към целта в последните си 12 мача и имаше три удара към вратата, два извън наказателното поле, в срещата за ФА Къп между тези двама миналия уикенд. Тактиката на Лийдс за маркиране от мъж към човек оставя място на централните халфове да заемат позиции за стрелба, така че Райс си струва да се следва на всички съответни пазари.

ОЩЕ:  Джокович поиска да остане в Австралия, за да защити титлата НА ЖИВО!

Котировките 14/1 си струва да се изиграят, за да вкара от разстояние, както и 7/2, за да има удар в целта извън наказателното поле в мач, Уест Хем трябва да докаже своята безмилостност и в двете полета отново.

ПРОГНОЗИРА ЗА РЕАЛ: 2-0

ЪГЪЛ НА ЗАЛОГАНЕ: Деклан Райс да вкара гол извън наказателното поле (14/1 със Sky Bet)

източник