Роналдо: Рангник се нуждае от време, за да реализира идеите си

Кристиано Роналдо казва, че Ралф Рангник се нуждае от време, за да приложи идеите си в Манчестър Юнайтед, след като започна да живее като временен мениджър на клуба.

Следват още….

Това е извънредна новина, която се актуализира и повече подробности ще бъдат публикувани скоро. Моля, опреснете тази страница за най-новите актуализации.

Sky Sports ви предоставя актуализации на живо, когато се случват. Получавайте актуални спортни новини, анализи, ексклузивни интервюта, повторения и акценти.

Sky Sports е вашият доверен източник за заглавия на спортни новини и актуализации на живо. Гледайте на живо отразяване на любимите си спортове: футбол, F1, бокс, крикет, голф, тенис, ръгби лига, ръгби съюз, NFL, дартс, нетбол и получете най-новите трансфери, резултати, резултати и други.

Посетете skysports.com или приложението Sky Sports за всички най- актуални заглавия на спортни новини . Можете да получавате push известия от приложението Sky Sports за най-новите новини от любимите си спортове и също така можете да следвате @SkySportsNews в Twitter, за да получавате най-новите актуализации.

източник

ОЩЕ:  GVC: силата на онлайн хазарта ще компенсира предизвикателствата пред търговците на дребно в Обединеното кралство