Сестри Корда, Мишел Уи Уест се ангажират с откриването на сезона на LPGA

Джесика Корда ще се стреми да защити шампионската си титла във Флорида със сестра си Нели Корда, Мишел Уи Уест, капитанът от Купа Дейвис на САЩ Марди Фиш и бившият бейзболен питчер Джон Смолц, всички участващи в Lake Nona Golf & Country Club в Орландо

Последна актуализация: 12/01/22 21:54 ч

Джесика Корда ще се стреми да защити титлата си от турнира на шампионитеДжесика Корда ще се стреми да защити титлата си от турнира на шампионите
Джесика Корда ще се стреми да защити титлата си от турнира на шампионите

Защитаващият шампионата Джесика Корда, сестрата Нели Корда и Мишел Уи Уест са сред звездите, ангажирани да играят в събитието за откриване на сезона на LPGA във Флорида по-късно този месец.

Джесика Корда победи Даниел Канг с драматичен 25-футов удар с бърди на първата дупка за плейоф, за да спечели Турнира на шампионите миналия януари.

Тя ще се върне заедно със сестра си Нели, както и Даниел Канг, Брук Хендерсън, Лидия Ко, Инби Парк, Ария Ютанугарн, Анна Нордквист и Стейси Луис, които всички са се ангажирали да играят.

Мишел Уи Уест ще се появи на събитието със звездиМишел Уи Уест ще се появи на събитието със звезди
Мишел Уи Уест ще се появи на събитието със звезди

Wie West се класира за участие в турнира през 2021 г. въз основа на победата си на Световното първенство на HSBC за жени през 2018 г.

32-годишната жена не участва в турнира през 2021 г., докато е в отпуск по майчинство след раждането през 2020 г., което я прави право да се състезава тази година.

Бившият професионален тенисист Марди Фиш показа, че е също толкова умел на голф игрището, колкото и на тенис кортаБившият професионален тенисист Марди Фиш показа, че е също толкова умел на голф игрището, колкото и на тенис корта
Бившият професионален тенисист Марди Фиш показа, че е също толкова умел на голф игрището, колкото и на тенис корта

Състезанието за знаменитости ще включва 50 звезди, включително шампионът за 2021 г. Марди Фиш и шампионът за 2019 и 2020 г. Джон Смолц.

ОЩЕ:  Слухове за трансфер от Ливърпул: Салах няма да отстъпи от исканията за договор

Други в тази област са Аника Соренстам, Джак Вагнер, Блеър О'Нийл и величията на NFL Маркъс Алън и Чарлз Уудсън.

Портмонето е увеличено с 25 процента до 1,5 милиона долара, като полето на знаменитостите се състезава за чанта от 500 000 долара, използвайки модифициран формат Stableford.

източник