DeChambeau се оттегля от Sony Open

DeChaumbeau се бори на Sentry Tournament of Champions миналата седмица, като завърши в равенство за 25-о място в турнира от 38 души; гледайте Sony Open на живо от Хавай по Sky Sports Golf от 17:00 часа в четвъртък

Последна актуализация: 10/01/22 20:02 ч

Bryson DeChambeau трябваше да бъде най-високо класираният играч на Sony OpenBryson DeChambeau трябваше да бъде най-високо класираният играч на Sony Open
Bryson DeChambeau трябваше да бъде най-високо класираният играч на Sony Open

Bryson DeChambeau се оттегли от Sony Open тази седмица в Хавай заради болка в китката.

Агентът на DeChambeau Брет Falkoff каза пред Golf Channel в понеделник сутринта, че китката на световен номер 8 се е разпалила през последните седмици, преди PGA Tour Communications да потвърди напускането на DeChambeau следобед.

28-годишният бе най-високопоставеният играч в тази област в Waialae Country Club в Хонолулу, който започва в четвъртък, на живо по Sky Sports .

На живо PGA Tour Голф

13 януари 2022 г., 17:00 ч

Живей

Шампионът на US Open от 2020 г. се затрудни в предишния си турнир, като завърши в равенство за 25-о място в 38-членния Sentry Tournament of Champions през миналия уикенд.

Преди събитието от миналата седмица, единственият старт на DeChambeau от миналия септември на Ryder Cup, където той беше в победния отбор на САЩ, беше на Hero World Challenge, неофициално събитие на PGA Tour, където той завърши 14-и в поле от 20 играчи.

Единствената победа на DeChambeau в PGA Tour през 2021 г. дойде на Arnold Palmer Invitational миналия март, докато той не успя да завърши в топ 25 на нито един от четирите големи турнири.

източник