Колтс пропуска плейофите след шокиращо поражение на Jags

Камерън Хогууд

Интервюта, коментари и анализи @ch_skysports

Тревър Лоурънс изпълни 23 паса за 223 ярда и две тъчдауна, докато Карсън Уенц загуби тъч и беше засечен, когато Индианаполис Колтс пропуснаха плейофите след разочароващо поражение от Джаксънвил Ягуарс.

Последна актуализация: 01.09.22 22:32 ч

Тревър Лорънс впечатли в последния ден от сезонаТревър Лорънс впечатли в последния ден от сезона
Тревър Лорънс впечатли в последния ден от сезона

Тревър Лоурънс и Джаксънвил Ягуарс спасиха най-доброто си представяне за сезона за последния ден, докато разтърсиха картината от плейофа със зашеметяваща победа с 26-11 над победата в Индианаполис Колтс, който пропусна място след сезона.

Историята на играта

Общият избор номер 1 Лорънс завърши играта 23 от 32, като подаде 223 ярда и два тъчдауна към Лакуон Тредуел и Марвин Джоунс-младши, за да изведе Ягуарс едва до третата им победа за сезона.

Карсън Вентц изтърпя мизерен ден, тъй като беше уволнен шест пъти, загуби фумбъл и беше наказан с прихващане, обърнато-тачдаун, докато лидерът на НФЛ Джонатан Тейлър беше ограничен само на 77 ярда от 15 карери.

Победата на Питсбърг Стийлърс срещу продълженията срещу Балтимор Рейвънс впоследствие потвърди елиминирането на Колтс от плейофите.

Куотърбекът Тревър Лорънс по някакъв начин намери Марвин Джоунс-младши за резултата, докато Джаксънвил Ягуарс допълнително увеличиха предимството си през второто полувреме.

Моля, използвайте браузъра Chrome за по-достъпен видео плейър

Куотърбекът Тревър Лорънс по някакъв начин намери Марвин Джоунс-младши за резултата, докато Джаксънвил Ягуарс допълнително увеличиха предимството си през второто полувреме.
Куотърбекът Тревър Лорънс по някакъв начин намери Марвин Джоунс-младши за резултата, докато Джаксънвил Ягуарс допълнително увеличиха предимството си през второто полувреме.

Регистрирайте се за NFL Game Pass СЕГА!

Следвайте любимия си отбор от NFL с игри на живо, NFL RedZone, NFL Network 24/7 и много повече! Започнете своя безплатен пробен период сега.

ОЩЕ:  Sherrock не успява в опит да изиска PDC Tour Card

"Ягуарс" изместиха играта отвъд Колтс през третата четвърт, когато Лоурънс спаси неуспешен щрак, за да хвърли надясно и направи тъчдаун пас от три ярда към Джоунс в задната част на крайната зона, за да направи резултата 23-3.

Wentz беше засечен при предишното шофиране, когато Damien Wilson избра паса му отстрани, предназначен за Mo Alie-Cox. Куотърбекът на Колтс беше почти засечен моменти по-рано, когато Даниел Томас събра пас, който премина през пръстите на Майкъл Питман-младши, само за повторенията, показващи, че топката е ударила земята.

Продължи бурното второ полувреме за Wentz, който се опитваше да пробва под натиска на Уилсън, преди да види DaVon Hamilton да възстановява хлабавата топка при 23 на Индианаполис, за да настрои 39-ярдов гол на Матю Райт.

Джаксънвил поведе в началото срещу Индианаполис благодарение на тъчдауна на Laquon Treadwell.

Моля, използвайте браузъра Chrome за по-достъпен видео плейър

Джаксънвил поведе в началото срещу Индианаполис благодарение на тъчдауна на Laquon Treadwell.
Джаксънвил поведе в началото срещу Индианаполис благодарение на тъчдауна на Laquon Treadwell.

Надеждите на Колтс да започнат завръщане през четвъртата четвърт бяха нанесени удар, когато Тейлър беше натъпкан на голлинията при четвърти и едно с 13 минути игра, преди Парис Кембъл да не успее да извлече дълбокия удар на Вентц при четвърти и- 12.

Лоурънс беше перфектната осмица срещу осем, за да започне играта, тъй като Jags отбелязаха в първия си удар само за втори път през този сезон, Тредуел постигна удар от два ярда при аут-маршрута си, след като Джоунс събра два уловки с трета, за да запази притежанието живо.

Уенц беше уволнен на трето и три в 12 на Jags, тъй като отговорът на Колтс завърши с 41-ярдов гол на Майкъл Баджли, преди Ягуарите да изберат да не го направят при четвърти и две от четирите, вместо да извадят Райт да избие гол от 22 ярда.

Майкъл Питман получи късния утешителен резултат за Индианаполис в сблъсъка им с Джаксънвил.

Джаксънвил изглеждаше в добра форма, за да намери отново крайната зона, когато Лорънс се свърза с Тредуел на линията на два ярда, но Шено не успя да завърши улова си, докато се движеше назад към пилона и излезе Райт, за да изрита 20-ярд поле , давайки преднина на Jags с 13-3 на почивката.

Райт беше този, който в крайна сметка реши нещата, разделяйки гредите от 31 ярда, за да направи резултата 26-3 с осем минути игра, преди Питман-младши да вкара утешително тъчдаун от 12 ярда, последван от улов за преобразуването на две точки.

Статистически лидери

Колтове

  • Подаване: Карсън Уенц, 17/29, 185 ярда, 1 TD, 1 INT
  • Бързайки: Джонатан Тейлър, 15 карри, 77 ярда
  • Получаване: Майкъл Питман младши, шест хващания, 64 ярда, 1 TD

Ягуари

  • Подаване: Тревър Лорънс, 23/32, 223 ярда, 2 TD
  • Бързане: Рикел Армстед, девет кари, 52 ярда
  • Получаване: Марвин Джоунс младши, седем хващания, 88 ярда, 1 TD

Резюме на точките

Резюме на точките

ПЪРВА ЧЕТВЪРТ
Colts 0-7 Jaguars Пропуск на Тревър Лорънс на два ярда TD към Laquon Treadwell (допълнителна точка)
ВТОРА ТРИМЕСЕЧИЕ
Колтове 3 -7 Ягуари Майкъл Беджли от 41 ярда от полето
Колтове 3-10 Ягуара Матю Райт 22-ярдов гол от полета
Колтове 3-13 Ягуара Матю Райт от 20 ярда от полето
ТРЕТО ТРИМЕСЕЧИЕ
Колтове 3-16 Ягуара Матю Райт от 39 ярда от полето
Колтове 3-23 Ягуара Пропуск на Тревър Лорънс с три ярда TD към Марвин Джоунс младши (допълнителна точка)
ЧЕТВЪРТО ТРИМЕСЕЧИЕ
Колтове 3-26 Ягуара Матю Райт 31-ярдов гол от полета
Колтове 11 -26 Ягуари Carson Wentz 12-yard TD пас към Michael Pittman Jr. (Wentz pass към Pittman Jr. за преобразуване на две точки)
ОЩЕ:  Документи: Реално готов за £292 милиона пакет Haaland

Какво следва?

За Ягуарите това е още едно търсене на нов старши треньор и още един номер 1 като цяло, който да се възползват, след като подпечатаха първата селекция в драфта благодарение на победата на Детройт Лайънс над Грийн Бей Пакърс.

На друго място за Колтс, извънсезонът привлича като дълъг и усилен поглед върху това, което се обърка в може би най-разочароващото представяне за сезона, което им коства място в плейофа.

Sky Sports NFL е вашият специален канал за отразяване на NFL през сезона – включващ множество програми за NFL Network. Не забравяйте да ни последвате на skysports.com/nfl , нашия Twitter акаунт @SkySportsNFL & Sky Sports – в движение!

източник