Стоукс, Бътлър и Беърстоу може да пропуснат последния тест на пепел

Бен Стоукс не бе играл за Англия на четвъртия ден от теста в Сидни поради странично напрежение, докато Джос Бътлър (пръст) и Джони Беърстоу (палец) са били подложени на рентгенови лъчи; и тримата ще се бият, ако е необходимо в последния ден на SCG, но участието в Hobart Test е под съмнение

Последна актуализация: 01.08.22 9:48 ч

Англия универсален Бен Стоукс е засегнат от странично напрежение в теста в СидниАнглия универсален Бен Стоукс е засегнат от странично напрежение в теста в Сидни
Англия универсален Бен Стоукс е засегнат от странично напрежение в теста в Сидни

Англия все още не знае дали Бен Стоукс, Джони Беърстоу или Джос Бътлър ще бъдат годни за петия и последен тест на пепелта в Хобарт.

Стоукс (лявата страна) чака резултати от сканиране и не е играл на четвъртия ден от четвъртия тест в Сидни, докато Бътлър (пръст) и (Баърстоу (палец) са били подложени на рентгенови лъчи.

И тримата ще се бият за Англия, ако е необходимо в последния ден на SCG, тъй като туристите се стремят да спечелят равенство и да избегнат загуба с 4-0 в серията – но тяхното участие отвъд това остава неясно.

Защитникът на полето Оли Поуп запази вратата за Англия във втория ининг на Австралия, като Бътлър и Беърстоу бяха извън терена поради техните контузии, докато вратарят на Кент Сам Билингс беше избран в отбора преди мача в Хобарт от 14 януари.

Джони Беърстоу беше разбит на десния палец от Пат Каминс по време на столетието си в SCGДжони Беърстоу беше разбит на десния палец от Пат Каминс по време на столетието си в SCG
Джони Беърстоу беше разбит на десния палец от Пат Каминс по време на неговия век в SCG

Помощник-треньорът на Англия Торп – който води отбора в Сидни, докато Крис Силвърууд завършва изолацията си от Covid-19 – каза за Стоукс, Бътлър и Беърстоу: „Очевидно имаме някои удари

ОЩЕ:  Случай Rafiq - как крикетът достигна точка на криза

„Възможно е [те ще пропуснат последния тест], но ние ще оценим всичко това в края на мача.

„Очевидно, Сам е извикан в групата и това очевидно е добър индикатор за някои от опасенията, които имаме с контузиите.

Роб Ки смята, че Джони Беърстоу демонстрира как Англия трябва да се бие срещу Австралия с по-положителен подход

Моля, използвайте браузъра Chrome за по-достъпен видео плейър

Роб Ки смята, че Джони Беърстоу демонстрира как Англия трябва да се бие срещу Австралия с по-положителен подход
Роб Ки смята, че Джони Беърстоу демонстрира как Англия трябва да се бие срещу Австралия с по-положителен подход

„Но съм сигурен, че момчетата ще вземат каквото трябва, за да се доберат до позиция, в която са способни да се представят в последния ден. Всички ще се бият и всички ще дадат всичко от себе си, знам това.

"В края на мача трябва да преценим кой потенциално ще бъде на разположение. Със Стоукс контузията му не е голяма, тъй като е многостранна."

Англия добави Сам Билингс към своя отбор по пепел, като контузиите се трупатАнглия добави Сам Билингс към своя отбор по пепел, като контузиите се трупат
Англия добави Сам Билингс към своя отбор по пепел, като контузиите се трупат

Очаква се Билингс да направи своя дебют на теста в Хобарт, ако Бътлър пропусне, но Поуп не навреди на перспективите си с четири улова на четвъртия ден в Сидни.

Торп добави: „Мислех, че Оли се справи фантастично, малко е като вратар… ако наистина не ги забелязваш, това означава, че са се справили много добре.

„Отне ми известно време, за да разбера, че е той там. Това ни дава възможности.“

Роб Ки от Sky Sports Cricket добави: „Мисля, че Билингс ще влезе. Той беше в невероятна форма в Big Bash, въпреки че това е крикет с бели топки.

ОЩЕ:  Шведският игрален регулатор зает издаването на нови лицензи

„Бътлър изглежда, че се бори. Беърстоу може да е добре, но изглежда малко вероятно той да продължи с разбит палец.“

източник