Погба тепърва ще вземе решение за удължаване на договора с Ман Юнайтед

Пол Погба не е предлагал нов договор от миналото лято и все още решава дали да удължи престоя си на "Олд Трафорд".

Противно на съобщенията в медиите, Погба, чийто договор с Юнайтед е до лятото на 2022 г., не е предлаган нова сделка от миналото лято и тази оферта все още не е приета или отхвърлена.

Фокусът на халфа е във форма и да се завърне, когато играе за Манчестър Юнайтед, след като пропусна 11 мача от ноември поради контузия на подколенното сухожилие.

Той може да подпише предварителен договор с чуждестранен клуб през януарския трансферен прозорец, но все по-вероятно е да изчака до лятото, преди да вземе решение за бъдещето си.

Sky Sports News се обърна към Манчестър Юнайтед за коментар.

Следват още…

Това е извънредна новина, която се актуализира и повече подробности ще бъдат публикувани скоро. Моля, опреснете тази страница за най-новите актуализации.

Sky Sports ви предоставя актуализации на живо, когато се случват. Получавайте актуални спортни новини, анализи, ексклузивни интервюта, повторения и акценти.

Sky Sports е вашият доверен източник за заглавия на спортни новини и актуализации на живо. Гледайте на живо отразяване на любимите си спортове: футбол, F1, бокс, крикет, голф, тенис, ръгби лига, ръгби съюз, NFL, дартс, нетбол и получете най-новите трансфери, резултати, резултати и други.

Посетете skysports.com или приложението Sky Sports за всички най- актуални заглавия на спортни новини . Можете да получавате push известия от приложението Sky Sports за най-новите новини от любимите си спортове и също така можете да следвате @SkySportsNews в Twitter, за да получавате най-новите актуализации.

източник