Шийън, Туистън-Дейвис стартират Get In on Sky Sports Racing

Get In се завръща, докато Джейсън Уивър и Люк Харви се завръщат, за да бъдат домакини на нова серия в петък, 7 януари от 15.30 ч. по Sky Sports Racing.

Жокейът, спечелил фестивала в Челтнъм, Гавин Шийън се присъединява към шоуто, за да разсъждава върху сезона на скокове досега и надеждите си за останалата част от 2022 г.

Робърт 'Сър Боб' Купър ще има най-новото от една впечатляваща вечерна карта със седем състезания в Уулвърхемптън, където хора като Холи Дойл и Дейвид Пробърт са в действие на All-Weather.

Гавин Шийън празнува победата на фестивала в Челтнъм през 2020 г. на борда на Simply The Betts
Изображение: Гавин Шийън празнува победата на фестивала в Челтнъм през 2020 г. на борда на Simply The Betts

Освен това има международно забавление от Meydan, включващо завръщането на One Ruler на Чарли Апълби в трофея Zabeel, представен от Al Safa Library Conditions Stakes.

Панелът ще прегледа предстоящото качествено действие, включително потенциален мач на суперзвезда между Шишкин и Енергумен в Clarence House Chase в Аскот, както и съботния Tolworth Hurdle.

Сам Туистън-Дейвис
Изображение: Жокей Сам Туистън-Дейвис се присъединява към Get In, за да обсъди историята на кариерата си досега, включително любимите му победители и тайните на най-добрите му приятели в залата за претегляне

Тази серия вижда завръщането на редица любими на феновете функции, включително Guess The Jockey, докато за отбелязване на първото шоу Люк се присъединява от жокея Сам Туистън-Дейвис за ексклузивно интервю.

Свържете се с Люк и Джейсън през цялото време, като използвате #SkyGetIn, @skysportsracing и @AtTheRaces в Twitter или изпратете имейл на [email protected].

Гледайте Get In от 15.30 ч. в петък, 7 януари по Sky Sports Racing.

източник

ОЩЕ:  Героят в тежка категория Кларк дебютира на Khan-Brook