Нови аудиозаписи на Флорентино Перес в El Confidencial: „Кристиано е идиот, а Моуриньо, ненормален“

El Confidencial публикува тази сряда трета част от аудиото на Флорентино Перес. Според медиите новият материал е датиран в два различни разговора, последният от които се проведе през октомври 2012 г. В тях президентът на Реал Мадрид напада грубо португалеца, който е бил под негово командване по време на втория му етап като бял лидер. Флорентино е особено твърд към Моуриньо и Кристиано Роналдо, които той директно определя като „глупави“.

Кристиано Роналдо
„Той е луд. Този човек е идиот, болен човек. Мислите, че този човек е нормален, но не е нормален, иначе не би направил всички неща, които прави. Последната глупост, която направи, че видя всички време. световен свят .. Защо мислиш, че прави това глупаво нещо? “

Кристиано е луд. Този тип е глупак, болен човек

Мендес, Кристиано и Моуриньо
„Мендес не командва нищо в него. Точно както той не командва нищо в Моуриньо. Дори за интервютата. Нищо. Никакъв шибан случай. Това са момчета с ужасно его, и двамата разглезени, треньорът и той, и те не виждат реалността, защото и двамата биха могли да спечелят много повече пари, ако бяха по друг начин. Това са две ненормални, защото говорим за много пари в областта на правата на изображението. Също така, с това лице, което имат , по онзи предизвикателен начин, че всеки не ги харесва … Ако публичността е обратната, тя е обратната! „.

С това лице, което имат, с онзи предизвикателен начин, който всички не харесват

Реал Мадрид прави официалното подписване на четвъртия мускетар: Гершон Ябуселе
Марка
Флорентино Перес: „Раул и Касияс са двете големи измами на Реал Мадрид“
Марка
„Това е толили. Това е един от ефектите на Мадрид. Друг е, който няма глава и тези момчета Реал Мадрид ги изяжда. В момента той е засран, а Моуриньо е идиот … Не е, че го прави не искам да играя … Е, той е малко ироничен. Той кара без книжка … Това каза, че е обзет от натиска и това е болно. Но другият не се интересува дали е болен, защото го убива.

ОЩЕ:  Осасуна - Реал Мадрид

Подписването на Пепе през 2007 г. под председателството на Калдерон
„Че 30-те килограма са останали тук и са приключили там, разбира се. Сега трябва да видим къде е изходът на банката. Той прави това с Хорхе Мендеш, който е представител на президента на Порто. При него всичко е странно. Той щеше да се появи на Мендес и щеше да му плати, което е алибито на президента на Порто. Той и Мендеш взеха пари от руснака с Моуриньо, с Карвальо, с Ферейра … Те ги отнасят в Швейцария. Някой, който е в мехлем трябва да се ядоса и трябва да ни даде представа за тази сметка в Швейцария. „