Ще има ли брекзит? Със сделка или без сделка ?

Ще има ли брекзит?

no brexit

Когато Борис Джонсът дойде на власт и стана министър – председател на Великобритания, ние разгледахме пазарите за залагания, за да поднесем малко повече яснота по някои важни въпроси. Ще има ли брекзит? Ще има ли брекзит без сделка? Ще има ли избори?  Ще остане ли Великобритания в ЕС?

Сега след като Борис Джонсън загуби мнозинството си в парламента и продължаващия бунт на консервативите излагат в голяма опасност плановете му.  Сега след като Великобритания  е в безизходица разгледахме някои букмейкъри за това какво предлагат.

Избори във Великобритания

Тъй като Борис Джонсън иска избори точно сега, а опозиционният лидер Джереми Корбин иска да прекара референдум за удължаване на Брекзит и да не няма изход през 2019, единственият вариант е Джонсън да се съгласи на това.  Изборите през 2019 г. изглеждат все по вероятни и изходите за Борис Джонсън може да са всякакви. Не са изключени никакви сценарии.

Ето някои коефициенти за това че той ще е най-кратко служещият министър-председател до сега  с коефициенти 2/1 със само 119 дни. Може да заложите дори а това, че той повече няма да бъде  лидер на консерваторите с коефициент 9/1. Не е изключено и това че е възможно да напусне изцяло партията, за което получавате коефициент 14/1. И супер коеф затова че може да е бъде изключен от Камарата на общините – 50/1.

Brexit No Deal

За да се случат нещата от по горе , вероятно ще се наложи да се даде вот на недоверие към сегашното правителство и да се съгласува, Брекзит без сделка да бъде изваден изобщо от мислите на консерваторите.  1.06 е коеф за това да има избори през 2019 срещу 9.00 коеф това да се случи през 2020 година. Коефициентът за това да няма Брекзит без сделка през 2019 е 1.20 , а за това Великобритания да напусне ЕС без никакво споразумение е 4.00.

ОЩЕ:  Звезден отбор на Лига А – Манчестър Юнайтед

Повече големи букита ( PaddyPower, betfair, bet365 ) са се обединили върху един край и това че няма да има изход от ЕС през тази година. Всичко това се вижда от коефициентите.

Но ето защо сте в Livebet.bg , не за да ви досаждаме с банални политически сценарии. Така че ще завършим с един поглед върху това, за това което трябва да внимавате ако се случи Брекзит без сделка. Повече от ясно че  Великобритания върви към катастрофа.  Първо купете малко гориво, тъй като коеф му за изперване 4/1. След това малко си запасете мляко ( 11/1 ) и хляд (16/1). Ако ви харесва да хапвате храна с аромат, не забравяйте да си вземете зехтин ( 16/1 ) и сирене (18/1).