Разбийте букмейкъра със залози на корнери

Залагането на корнери става все по-популярно, но те са едновременно повече и по-малко предвидими, отколкото си мислите.

Може да сте го видели. Резултатът вече е предрешен, но има човек в кръчмата, който става все по-анимиран всеки път, когато вратарят пробие изстрел около стълба. Най-вероятно той е заложил на броя на ъглите за играта.

Това е – макар някои хора да смятат това за трудно за вярване – все по-популярно нещо да се направи. Ако искате да платите, обаче, трябва да разберете как и защо наистина са много странни събития. Първото нещо, което трябва да разберем е, че броят на корнерите в мача не се влияе от броя на целите. Ще чуете, че хората казват, че в игра, която се очаква да бъде замаян и с ниска оценка, няма да има много ъгли – и обратно, в игра, в която се очаква двата отбора да бъдат gung-ho и свободното точкуване ще има има много ъгли. Не е вярно.

Средният брой корнери в мачовете в Премиършип през последните осем сезона (1997-98 до 2004-05) беше 11. В игрите, където няма голове, средният брой на ъглите беше 11. В игрите, където имаше два гола, средният брой на ъглите беше 11. В игрите, където имаше четири или повече гола, средният брой на ъглите беше 11.

Второто нещо, което трябва да разберем е, че броят на ъглите, които ще бъдат взети в бъдеще, е само частично повлиян от тези, които са били взети в миналото. На ъгловите пазари историята се повтаря много по-рядко, отколкото в много други. Трябва да сте наясно, че ъглите са до голяма степен случайни събития и че екипите, които са участвали в игри с голям инцидент на ъгли в близкото минало, може и да не са така в близко бъдеще.

ОЩЕ:  Система за печалба от онлайн залози Labourchere

Последното нещо, което трябва да се разбере за ъглите е, че докато общото в един мач може да бъде всяко число от нищо нагоре, има някои номера, които се повтарят много често. Половината от всички мачове от Премиършип завършват с между 9 и 13 ъгъла (две от двете страни на средното) и две трети завършват с между осем и 14 (три от двете страни на средната).