Бейсболни коефициенти: MLB дивизионни коефициенти Beĭsbolni koefitsienti: MLB divizionni koefitsi

Няколко игри може би вече са в чантата, но сезонът на Major League Baseball (MLB) наистина започва на 28 март с пълен набор от игри. Преди да започнем сезона, нека разгледаме някои фючърсни коефициенти за това кой ще спечели, грижата за bet365.com.

Бейзбол Коефициенти Primer: MLB дивизионни коефициенти

В Националната лига (NL) Изток, това е тясно състезание за дивизионния шампион между новоподписаните Филаделфия Филис (12/5) и винаги разочароващи Вашингтон Националс (12/5). Дивизията обаче може да бъде залози, тъй като Braves (3/1) и Mets (11/4) също ще имат приличен изстрел. Не залагайте на Marlins (66/1), освен ако не обичате да живеете опасно.

NL Central изглежда, че ще бъде трипосочна битка между малките (33/20), пивоварите (11/5) и кардиналите (11/5). Синсинати (16/1) не изглежда като заплаха, а пиратите се връщат на своето познато място в нещастен провал (16/1).

NL-West, на повърхността, прилича на ключалка за печелившия Dodgers (1/2), но не разчитайте Padres (14/1), които са добавили някои от най-добрите таланти и имат силен млад списък, напомнящ за Изложението Монреал през 1994 г. Колорадо (13/4) има балансиран клуб със силен екип, така че те също представляват реална заплаха. Сан Франциско Джайънтс (14/1) никога не изглеждат обещаващи за нечетна година, а Аризона (12/1) изглежда много по-лошо от миналата година, така че може би не си струва да се гледа.

Преминавайки към Американската лига (AL), защитникът на Световната Серия Шампион Red Sox (6/5) се придвижва към янките, които все още имат такава голяма линия и подобряват своя пикинг. Феновете на Торонто (18/1) вероятно ще бъдат неблагоприятни до края на сезоните на НХЛ и НБА, след което ще разберат, че техният екип отново е разочароващ. Тампа Бей (9/1) ще се моли всички фенове да се появят, за да ги гледат да завършат на трето място, а Балтимор (80/1) ще предложи някои чудесни пътни игри за феновете на Ред Сокс да купуват билети.

ОЩЕ:  SkyCity в Нова Зеландия ще въведе онлайн казино преди края на годината

AL Central трябва да бъде доста лесно разделение за индийците (20/31), за да спечели, но те биха могли да се сблъскат с някакви проблеми от Близнаците (19/10). В противен случай, White Sox (8/1) би могъл да се справи, ако дивизията стане бъркотия, но изглежда като добри кандидати за второ място с диви карти. Канзас Сити и Детройт (и двете 33/1) ще работят в техните ферми.

AL West изглежда като гореща битка между Хюстън (20/61) и Ангелите (11/2) и може би е най-забавният бейзбол, за който повечето страни никога няма да чуят. Оукланд (13/2) може да бъде другият състезател за последното място за заместване. Сиатъл (25/1) най-вероятно вече имаше сезон в Токио с пенсионирането на Ичиро, а Тексас (25/1) ще се окаже толкова брутален, както винаги, в горещата лятна жега на Арлингтън.