Преглед на UFC Fight Night Лондон

Новата сделка на ESPN с UFC, която бе разбита през тази година, е благодат за залагащите, защото изглежда, че почти всяка уикенд има интересна карта. В събота тази събота има още едно събитие за UFC Fight Night, оглавено от срещата на полу-средната категория между Дарън Тил и Хорхе Масвидал от O2 Arena в Лондон. Може да се види в САЩ на ESPN +.

Коефициенти благодарение на

UFC Fight Night Лондон Залози PreviewTill (17-1-1) е любимият -260 и ще има домашно Octagon предимство, така да се каже, като „Gorilla“ е от Ливърпул в Англия. Досега се бореше за титлата в полусредната категория в UFC 228 през миналия септември срещу шампиона Tyron Woodley и претърпя първата си загуба. Удли почука Тил надолу с голям удар и след това се нахвърли, докато Тил изваждаше по време на втория кръг чрез удар на Уудли.

Оттогава Woodley е загубил колана си към Kamaru Usman, което означава, че Till вероятно ще изчака по-дълго за друг заглавие дори ако спечели. 26-годишният е класиран на трето място в дивизията зад Удли и Колби Ковингтън. Общо 10 от до 17 победи са дошли чрез KO или TKO. Беше много слаб противник на Удли.

Masvidal (32-13) е 34-годишен американец, класиран на 11-то място в дивизията на цена от +200. Той бе аутсайдер във всяка от последните си три битки, минавайки на +170 последен път в UFC 217 през ноември 2017 г. на Стивън Томпсън, който загуби с единодушно решение. Трябва да се отбележи, че Томпсън е загубил до края на май 2018 г. с единодушно решение. По-голямата част от печалбите на Masvidal (53%) са чрез решение, докато по-голямата част от загубите му (77%) са по същия начин.

От леката дивизия, Доминик Рейес е -270 фаворит срещу Волкан Оездемир (+210). 29-годишният Рейес (10-0) е изгряваща звезда в дивизията и е класирана на 8 място; Кинг Джон Джоунс е шампион. Миналия път Рейес беше -175 фаворит, когато победи Овинс Сент Преу с единодушно решение на UFC 229 през октомври 2018 г. Това беше само четвъртият двубой на Рейес под чадъра на UFC.

Oezdemir, класиран на 6-то място, беше -150 фаворит в последния си двубой на UFC Fight Night 138, но загуби от Anthony Smith от трети кръг подаване (задни голи задуши). Това беше втората поредна загуба за 29-годишния швейцарец, който се превърна в сегашния шампион в тежка категория Даниел Кормиер в UFC 220 от втория кръг TKO.

Exit mobile version