GPI се сливат с APA и EPA, за да формират Global Poker Awards на 5 април

Global Poker Index обедини американските и европейските покер награди, за да формира Global Poker Awards на 5 април, като PokerStars и Poker Central предоставят известна подкрепа.

Време е да излезете от кухнята, да спрете да ядете тези бисквитки и да започнете да удряте бягащата пътека. Ще се нуждаете от нова пола за трева, покер майсторите най-накрая могат да носят това лилаво яке, а дори и хората, които могат да проведат рожден ден в телефонна кабина, ще се чувстват важни само за една нощ.

GPI сливат APA и EPA, за да формират Global Poker Awards на 5 април. Време е за Оскарите на покера.

Глобалният Покер Индекс (GPI) се обединява с PokerStars и Poker Central, за да Ви донесе Световните Покер награди. GPI може да намали рейтинговия си мускул, PokerStars ще разпространи популярността на марката в САЩ, а Poker Central ще вземе още няколко абонати, тъй като планират да излъчат събитието на живо от студиите на PokerGO в ARIA в Лас Вегас.

В миналото GPI е домакин на две годишни церемонии и конференции за покер награди под формата на Американските покер награди (APA) и Европейските покер награди (EPA). През последните няколко години EPA изчезна, но APA е основна част от годишните награди за покер общности.

Ерик Данис и екипът планират да раздадат 20 награди на играчи, индустриални лидери и представители на медиите. Следва пълен списък на категориите и номинациите.

Планира се специално избрана комисия за номиниране да създаде списък с категориите, като специално жури, съставено от представители на индустрията, избира избраните победители.

Сам Симънс, президент на Poker Central, заяви, че Poker Central е „развълнуван“, за да премине на церемонията по награждаването от студиите на PokerGO, като предоставя на лоялните абонати място на първия ред на церемонията по награждаването.

ОЩЕ:  Дебат: към коя вертикала трябва да се обърнат компаниите за онлайн хазарт, без да залагат на спорт?

Ерик Данис, президент на GPI, каза, че екипът е развълнуван да събере EPA и APA заедно и обеща да донесе признание на най-изявените парчета от покер пъзела на „безпрецедентен“ мащаб.

Това е единствената церемония по покер награди в галактиката, която се провежда на 5 април. Имате два начина да го гледате. Или можете да направите кратък списък, или да се абонирате за PokerGO на разумна цена от $ 10 на месец.

Да се ​​надяваме с нов формат да видим по-различен набор от категории. В миналото е имало много акценти върху играчите, членовете на медиите и покер организациите и аз чувствам, че трябва да има място за индустриалните зъби, които рядко се забелязват.

Един такъв винт е покер дилърът.

Добре, така че AI в крайна сметка ще ги изпрати по пътя на Dodo, но докато това не се случи, няма да е прекрасно да видим някой от тях да получи признание за типично подценената част от покер машините.