Залагания в НБА в сряда: Разкриване на ракети / воини

Невероятно рядко за екип от ерата на Стив Керър да премахне Златните воини в редовния сезон – още по-малко от четири мача, тъй като никой не го е направил. Това е това, което Хюстън Рокетс, на NBA-висока девет игра печеливши серия като цяло, може да направи в сряда вечерта у дома в играта на нощта около НБА и национално телевизия от ESPN.

Коефициенти благодарение на bet365.com

Средата на НБА залагания: Рокетите / Войни Showdown Рокетите са спечелили с шест точки (без Джеймс Хардън) и една точка (в продължението) в Оукланд този сезон и взеха срещата в Хюстън обратно на 15 ноември, 107-86, зад 27 точки от Хардън. Голдън Стейт беше без Стеф Къри. Това беше първата среща на отборите от Западните финали от миналия сезон. Никой няма да изненада, ако се срещнат отново там по-късно тази година, въпреки че Хюстън може да се окаже на страната на скобата, където може да се наложи да се изправи срещу Войните в полуфиналите на конференцията.

Кевин Дюрант остави шокиращата загуба в неделя на Финикс с травма на глезена и бе изключена за Golden State за сряда вечер. Войните са 2-5 срещу разпространението в последните седем срещи между отборите. Хюстън се отвори като фаворит с 2 точки.

Това е съвпадение на охраната на All-Star точка в първата игра на ESPN в сряда, когато D’Angelo Russell и Brooklyn Nets посещават Russell Westbrook и Oklahoma City Thunder. И двата отбора ще стигнат до плейофите в съответните си конференции, но точно кои семена са във въздуха. „Гръм“ спечели в Бруклин на 5 декември 114-112. Пол Джордж беше великолепен с 47 точки, включително 25 в четвъртото. Уестбрук имаше тройно двойно от 21 точки, 17 асистенции и 15 борби.

ОЩЕ:  Коефициенти на НБА за сряда: ЛеБрон, домакините на Лейкърс

Nets, които бяха без ранения Ръсел, вкараха 23 олово до 8-18 в момента – това беше най-ниската им точка от сезона и оттогава бяха много по-добър отбор. Nets са 5: 1 срещу разпространението в последните си шест в Оклахома Сити, но са отворени със 7,5 точки за сряда вечер.

Почти всеки мач в ужасната югоизточна дивизия има значение за останалата част от пътя, като победителят е почти сигурен, че ще завърши. 500. Двама „съперници“ се сблъскват в сряда като Орландо Магия на посещение във Вашингтонските магьосници. Орландо може би има най-много таланти в дивизията, докато Уизардс, с Джон Уол за сезона, ще бъде дълъг удар на четирите възможни югоизточни шампиони. Който и да е отбор, който ще спечели дивизията, вероятно ще бъде прехвърлен в първия кръг на плейофите.

Магьосниците са 2: 1 срещу Магията и спечелиха самотния мач в ДК 117-109 на 12 ноември, когато Стената беше все още наоколо. Орландо е загубил 13 от последните си 14 пътувания до Вашингтон и е покрил само четири от тези излети и е отворен като 2.5-точков аутсайдер.