WWE Fastlane Odds: Беки Линч предпочита да отиде в WrestleMania

Добре сме на път към WrestleMania, а натрупването ще се засили само с WWE Fastlane от този уикенд. Картата ще включва осем мача, а ако сте интелигентна марка като мен, ще поставите някои залози за това кой ще излезе напред. Благодарение на bet365.com, имаме коефициенти за всеки мач.

WWE Fastlane Odds: Бекки Линч предпочита да отиде в WrestleManiaAndrade (2/3) с лицето на Rey Mysterio (11/10) в предаването. Това съвпадение бе добавено наскоро само към картата и няма да се показва на видно място. Може да е монетен флип, но по-младият Андраде може да използва още повече, затова той е любимият. Тъй като това няма да е по телевизията, Мистерио винаги може да спечели, за да угоди на феновете на Кливланд, Охайо.

Усос (1/9) са огромни фаворити в защитата на титлата срещу най-добрия борец в света Шейн Макмахон и мис (5/1). Очаква се това да бъде настройка за историята на WrestleMania между МакМахон и Miz, като по този начин тежката линия срещу тях.

След това имаме трибук между защитните шампиони The Revival (4/11), Aleister Black и Ricochet (9/4) и Chad Gable и Bobby Roode (5/1). Очаква се Revival да се защитава, докато Gable и Roode изглеждат добре.

В последния мач на отбора с таг, имаме Саша Банкс и Байли (1/4), които защитават срещу Ниа Джакс и Тамина (5/2). Очаква се връзката Hug и Boss да има доста добър старт с техните титли за жени, но това е първото, което очаквам да бъде разстроено. След като добрите момичета преследват заглавията, които влизат в WrestleMania, просто ми изглежда като по-добра история. ,

След това имаме Щит (1/3) срещу Корбин, Макинтър и Лашли (2/1). Не е тайна, че Амброуз е извън компанията след WrestleMania, така че отново виждам разстроено тук, което води до по-голям удар в по-голямото шоу, за да видим Амброуз от компанията.

Асука (1/8) защитава първенството на жените си срещу Мандри Роуз (17/4). Няма достатъчно натрупване за този мач, затова потърсете Асука да спечели и да построите нещо по-голямо от пътя.

Даниел Брайън (1/4) защитава WWE Championship срещу винаги подценявания Кевин Оуенс (5/2). Брайън привлича повече внимание на WWE, отколкото е имал от няколко години с неговия тласък за борба с бебето. За него няма никакъв смисъл да загуби, което прави Оуенс отново работа.

Най-накрая имаме най-вълнуващия мач от шоуто, Беки Линч (1/7) срещу Шарлот Флайър (4/1). Ако Линч получи шанс за титлата на Суровите жени, ако спечели. Феновете са толкова добре зад Линч, че да я държи настрана от основното събитие на WrestleMania е просто лудост. Очаквам Линч да спечели тук, а след това да загуби от Flair и Rousey в тройната заплаха на WresleMania, за да привлече тази история още по-далеч.