Лас Вегас се зае с тренировки с Елон Муск

Механичните бенки на Елон Муск може да се насочат към Лас Вегас. Милиардерът очевидно е сключил сделка с Лас Вегас (LVCVA), който би могъл да види, че Свиващата компания се спуска и се движи под града, за да изгради експресна тунелна система. Тази система ще бъде проектирана първоначално за транспортиране на посетители до и от Лас Вегас.

Лас Вегас ще започне да тренира с Елон Муск Скучната компания е основана от Муск през 2016 г. Първоначално тя беше предназначена като шега – начин да се популяризира разочарованието на Мъск от задръстванията, за които той заяви в един момент: „Трафикът ме подлудява. Ще построя машина за пробиване на тунели и ще започна да копая… ”Въпреки това, когато различни субекти започнаха да забелязват и проявяват интерес, Муск нямаше да позволи на възможността да го пропусне. Той започна да копае под калифорнийския си дом, за да тества идеята и да представи своя завършен тунел на медиите в края на 2018 година.

LVCVA иска да подобри имиджа си и да се погрижи за по-разнообразната общественост. Той иска да построи тунел с дължина от две мили, който ще се движи под конгресния център на града и ако строителството остане по график, ще бъде готово до януари 2021 г. Това ще бъде важен подвиг, тъй като ще се проведе шоуто за потребителска електроника. месец. При условие, че няма преразход на бюджета, се очаква проектът да струва от 35 до 55 милиона долара.

По тунелите, до и от конгресния център ще има автономни автомобили. Не е изненадващо, че всички автомобили ще бъдат превозни средства на Tesla, най-вероятно модел X и модел 3, в допълнение към 16-пътно превозно средство. Смята се, че ще бъде свободен да се използва за лицата, присъстващи на изложения и конференции в конгресния център. В бъдеще, ако всичко върви добре, тунелната система би могла да бъде свързана с Вегас Стрип, центъра на Вегас и международното летище McCarran.

ОЩЕ:  Постекоглу не планира повече подписвания на Селт

За да се осъществи проектът, бордът на директорите на Градския орган по конвенциите и посетителите (CVA) трябва да подпише на него. Очаква се компанията „Boring“ да представи плана си следващия вторник. Изпълнителният директор на CVA, Стив Хил, е вече на борда, наричайки проекта „наистина иновативен“ и „привличане само по себе си“.