Актуализация на коефициентите на Купата на Стенли: Светкавично ярки фаворити

Сега, когато крайният срок на търговията на НХЛ е дошъл и изчезнал, екипите знаят какви списъци ще донесат в плейофите на Купата на Стенли – разбира се, ако не се стигне до травми.

Коефициенти благодарение на bet365.com

Наистина няма големи промени в шансовете да се спечели Купата на Стенли след крайния срок и защо трябваше да има? The Tampa Bay Stanley Cup Обновяване на коефициенти: Lightning Clear Фаворити за осветление са приплъзване на останалата част от полето и биха могли да нарушат еднократния рекорд на НХЛ за точки, което е 132 от Монреалския Канадеен 1976-77. Въпросът не е дали Светкавицата спечели за пръв път в престижната история, но кога. Тампа беше тиха в крайния срок, тъй като честно казано не се нуждае от нищо и е тежък фаворит на +220, за да спечели втората Купа на Стенли в историята на франчайза.

Почти не е справедливо Светкавицата, горещо Бостън Бруинс (+900) и Торонто Мейпъл Лийфс (+1000) да са в една и съща Атлантическа дивизия, защото вероятно са трите най-добри отбора на Изток, но само един може да стигне до конференцията. окончателен благодарение на структурата на плейофите на НХЛ. Лийфс и Бруинс са в първия кръг на сблъсъка.

Докато Изтокът очевидно губи Тампа, Западът е широко отворен и няколко претенденти се подобряват в крайния срок за търговия. Сан Хосе Шаркс (+1000) добави предния крал на Детройт Рейвърс Густав Найкуист, който е на крачка да разбие кариерата си с високи точки и дава на Сан Хосе неудобство от точкуването. Акулите вече имат осем играчи, включително защитниците Брент Бърнс и Ерик Карлсон, с най-малко 45 точки.

ОЩЕ:  Регулаторите на игри в Малта и Швеция се обединяват

Шампионът на Вегас Златни рицари (+1400) се нуждаеше от инфузия на престъпление и го получи в най-добрия играч на Отава Сенаторс, Марк Стоун. Той е Топ 20 в лигата по точки за мач през последните два сезона и е увеличил пропадането на силата на игра и втората линия. Стоун трябваше да се превърне в неограничен свободен агент, но рицарите бързо го подписаха на богато разширение.

Миналогодишният носител на Премиерския трофей бе Nashville Predators (+1200) и подобриха шансовете си да спечелят първата купа на Stanley в историята на франчайзинга с добавките на Mikael Granlund от Minnesota Wild и Wayne Simmonds от Philadelphia Flyers. Нешвил има елитен гол, но второто най-лошо играе в НХЛ. Това вече не би трябвало да бъде случаят с Granlund и Simmonds на борда.

Уинипег Джетс (+1200), който загуби от златните рицари в миналогодишния финал на Западната конференция, също стана по-добър в крайния срок, като приземи щата Ню Йорк Рейнджърс Кевин Хейс.