Коефициенти на НБА за сряда: ЛеБрон, домакините на Лейкърс

ЛеБрон Джеймс е играл в осемте финали на НБА и не е пропуснал постсезона от първите си два сезона в лигата с Кливланд Кавалиърс. Въпреки това, все по-вероятно е първият сезон на ЛеБрон с Лейкърс да приключи на 9 април срещу Портланд.

Коефициенти благодарение на bet365.com

Коефициенти на НБА в сряда: LeBron, Лейкърс Индексът на баскетболната мощност на Nuggets ESPN дава на Лейкърс по-малко от един процент шанс да стигнат до плейофите. Този брой ще се свие, ако Лос Анджелис загуби у дома си от Денвър Нъгетс в игра на НБА в сряда. Имаше някои приказки, че Лейкърс може да добави 10-кратно All-Star победител Кармело Антъни (приятел на ЛеБрон) за последните шест седмици от сезона, но това е спряно, тъй като шансовете на плейофите в отбора са толкова далечни.

Междувременно „Нъгетс“ се борят с „Войните на„ Голдън Стейт “за най-големите семена в Западната конференция. Денвър и Лейкърс разделят две срещи от началото на сезона, като всеки печели у дома. Това е финалът между тях, тъй като Лос Анджелис очаква първата си серия от сезона да спечели над Nuggets от сезона 2011-12. Отборът на домакините е на серия от осем играчи.

Може ли тази година Югоизточната дивизия да бъде най-лошата в историята на НБА? Съвсем възможно, тъй като всеки отбор в лигата имаше поне пет мача под .500 от вторник. Само шампионът на дивизията ще направи плейофите и това е просто защото останалата част от долната половина на Източната конференция е толкова ужасна.

Маями Хийт, Шарлот Хорнетс и Орландо Магия се борят за югоизточната титла, а Heat посещават Хорнетс в важна игра в сряда. Маями е странен клуб, защото има по-добър пътен рекорд, отколкото у дома. Хорнетс влезе този сезон с шест мача, които загубиха в Маями, но водеха сезона от 2: 0.

ОЩЕ:  PGA Tour, отворен за хазартни връзки; Сделки за NBA с мастила BetEasy

Това ще бъде последната последна игра на Дуейн Уейд в Шарлот, така че очаквайте някаква почит – собственикът на Хорнетс Майкъл Джордан вероятно ще бъде на разположение да участва. Маями е 5-2-1 ATS в последните осем срещи и е с 3 точки по-нисък за сряда вечер.

А борещият се Бостън Селтикс може да погледне малко игра в сряда, когато посещават много подобрените Сакраменто Кингс. Това е така, защото Бостън имаше голяма в „Голдън Стейт“ във вторник вечерта. Не бих се изненадал, ако Celtics седят на звездата, охраняваща Kyrie Irving във втория от гръб към кралете.

Това е първата среща между отборите, с Бостън преди време. Celtics са 3-7 ATS в последните си 10 във втората игра на гръб към гърба; тази игра е зададена като избор на коефициентите на НБА.