ESPN ще представи ново спортно хазартно шоу

Спортните хазартни игри продължават да навлизат по-дълбоко в хазартната индустрия по целия свят, а водещата спортна телевизионна мрежа, ESPN, залага на дейността си. Тя обяви старта на ново шоу за спортни хазартни игри, Daily Wager, което обхваща новини и информация за индустрията.

ESPN ще представи ново спортно хазартно шоу. Шоуто започва на 11 март и ще се излъчва от понеделник до петък. Той е настроен да запълни времевия интервал от 6 PM Eastern Time и също ще бъде предаван на живо в приложението ESPN. Daily Wager ще бъде заснет в студията на ESPN в Бристол, Кънектикът и ще бъде домакин на анализатора на ESPN за спортни залагания Дъг Кезирян, домакин на подкаста “Behind the Bets with Doug Kezirian”. Изложението ще включва анализ и данни за спортни хазартни игри, но не е предназначен да пречи на спортни събития.

Според изпълнителния вицепрезидент на ESPN и изпълнителния редактор на Studio Production Norby Williamson, мисията на ESPN е да обслужва спортните фенове. Средата за спортни залагания се е променила и интересът нараства с безпрецедентни нива. ESPN ще има силно и жизнено присъствие в нашите платформи, а стартирането на Daily Wager е следващата стъпка в това, което вече е в ход от известно време. “

ESPN започна да включва излъчвания на спортни хазартни игри скоро след като Върховният съд на САЩ промени миналия май PASPA. Той предлага редица подкасти и дигитално съдържание, включително шоуто „Bad Beats“, което е съсредоточено върху някои от най-големите загуби и е включено в мрежата SportsCenter.

Ко-домакинът на „Станфорд“ от Bad Beats ще се присъедини към Kezirian като редовен сътрудник. Той ще бъде представен заедно с други познати лица, като Джо Фортенбо, Дейвид Пурдум, Крис „Мечката“ Фалика, Престън „Спорт Гепард“ Джонсън и Анита Маркс. Други имена ще бъдат включени, докато шоуто се развива.

ОЩЕ:  Как да залагаме успешно на спортни състезания?

The Daily Wager включва обсъждане и анализ на спортни хазартни игри със статистически данни и информационни ресурси, за да се създаде по-голяма картина на индустрията за спортни хазартни игри. Екранът ще включва графики, свързани с активността в един тикер, който включва новини, информация и редове, и експерти от индустрията ще правят снимки, подкрепени от репортери и анализатори от ESPN, които ще предоставят информация, но не и снимки.