Кои футболни прогнози са печеливши

1x2

През последните години в средите, в които спортните залози са ежедневна форма на забавление и печелене а пари се заговори за сигурни и печеливши футболни прогнози. Всъщност тези прогнози представляват един много прецизен математически анализ, който се основава на различни критерии. Тези критерии са комбинация от информационни потоци, които са представени в един обобщен анализ от някой от водещите  и признати типстъри. Прогнозите се делят на два основни типа – безплатни и платени футболни прогнози или още известни като златни прогнози. Много работа, събиране на данни от различни източници, проверяване на постъпилата информация, навързването ѝ и математическите изчисления, действително са свързани с много интелектуален труд. Именно поради това много от залагащите играчи избират да плащат за прогнози, които всъщност се оказват в процентно отношение и много по-печеливши от масово достъпните.

Знаете ли, че минимум десет мача се анализират преди да се предостави прогнозата за предстоящия двубой, в който участва наблюдавания отбор? Това на практика означава, че типстъра търси информация, записи, стратегии и статистически данни за двадесет мача, които вече са минали. Всъщност всичко е от значение дори това дали отбора е домакин или пък гост.  Много голяма е отговорността, която типстъра носи на плещите си. От него залагащите очакват да направи най-логичния и същевременно математически издържан материал, който пък от своя страна те да използват в своят залог. Когато футболните прогнози, които се представят в достъпни форуми и онлайн платформите на букмейкърите са безплатни, то действително няма повод за сърдене и негодувание, тъй като играча сам прави преценка дали да се довери на прогнозата. Но когато си плащате за прогноза то действително очакванията ви са за реална печалба. Но не винаги футболните прогнози са печеливши, независимо от това дали да платени или безплатни.

ОЩЕ:  Азиатски хендикап

Мнозина избират да се доверят на анализаторите по редица причини. Ако сте попаднали в омагьосания кръг от поредни загуби и сте изчерпали потенциала си то несъмнено последната инстанция и шанс за печеливш залог са професионалните прогнози.  Чудите ли се коя от всички да вземете предвид? Със сигурност отговора е положителен. Идеята е да изберете тази прогноза, която е най-близка и до собствената ви интуиция и предположение. Така вероятно ще бъдете по-склонни да приемете съвети от типстърите и да направите окончателната крачка. Другият също важен момент е да се позаинтересувате от успеваемостта на даваните от типстъра прогнози. Като ориентир за неговата професионална изява може да бъде факта, че за добри типстъри и анализатори се считат онези, които имат прогнози с успех над 85 %. За едни това не е достатъчно, тъй като 15 % за рисков диапазон. Но тъй като се има предвид, че никой не може на 100 % да гарантира, че една футболна прогноза ще бъде печеливша то определено можете да ползвате тази информация като причина дали да се доверите или не .

Сами избирате дали да изберете собствената си интуиция или анализа, даден във футболните прогнози. Решението е във ваши ръце и ако държите на гарантирани, сигурни и сто процента успешни прогнози то имайте предвид, че те не съществуват.