Каква стратегия да използваме при онлайн залозите

online zalozi

С трупането на опит и опознаване на залозите като вариант за залагания и печалба много от играчите започват да пробват и различни стратегии, които да повишат положителния баланс в акаунта им. Специално при онлайн залаганията има страшно много стратегии, които зависят от това на кой от спортовете се залага и какви са очакванията на играчите от тяхното приложение. Интересен факт е, че в социалните мрежи и форумите, в които присъствието от хазартни личности е в изобилие, доста обстойно се анализират тези стратегии като по този начин се дава шанс и на тези, които са по-неопитни и нерешителни да се възползват от възможността за удвояване на печалбата.

Прилагането на стратегии при залаганията следват дългосрочен план. Те не са еднократно действие, при което играча прави удара на живота си и от тук нататък залага само за удоволствие.  Но понякога тези стратегии имат обратен ефект и според експерти стават и причина за зависимостта на по-лабилни и емоционални играчи. Сигурно сте чували за системата на Мартингейл. Тя наподобява класическата система за удвоения залог при залаганията на рулетка. Тук обаче става въпрос за залагания на мачове, които са с един и същ коефициент. Ако например изберете коефициент 2,2 то всеки следващ, който ще удвоявате отново трябва да бъде с този коефициент. Това понякога е доста затормозяващо, тъй като реално от играча се изисква да подбира и търси подходящи футболни срещи, в които не само коефициента да е такъв, но и да има потенциал за правилна прогноза. Практиката показва, че независимо от това колко загуби ще натрупате в даден момент е неизбежно от двойното залагане да не спечелите. Тук обаче е въпрос на смелост, увереност и финансови възможности да не се отказвате, тъй като по закона на Мърфи следващия след отказания залог се оказва момента, който ви е гарантирал печалба. Най-добре е всеки залагащ да има регистрации поне в 2 или 3 букмейкъра., даже и повече Лицензираните букита в България са bet365, winbet . По този начин Вие може да следите къде е най-висок коефициента за дадено спортно събитие или футболен мач и да залозите на него.

ОЩЕ:  Три грешки на No Limit играчите

Една също доста интересна стратегия е залагането на аутсайдери. Обикновено тук идеята е да се заложи на отбор, който е считан за отпаднал и не е толкова атрактивен при залагания. Обикновено коефициентите за такива отбори са по-високи и именно в това се състои идеята да направите един доста добър удар ако изберете да заложите на двубоя в някои от онлайн платформите. В случая обаче е добре да имате информация за това кака се развива отбора през последните месеци. Дали е имало моменти, в които обръща мача в края на двубоя. Тази стратегия е много драматична и хората със слаби нерви не биха могли издържат до край.

Залозите и стратегиите са пряко свързани. Препоръката на опитните играчи е да започнете с малки залози, а не да се изхвърляте с максимални такива. Когато тръгнете плахо, то увереността бързо ще ви обземе и няма да се тревожите от загубите, които сте претърпели. При онлайн спортните залози съществен фактор е постоянството. То ви гарантира, че освен отрицателни, акаунта ви ще отбележи в даден момент и положителни стойности. Имайте предвид, че системите не са високо печеливши, но пък при дисциплинирани и редовни залози могат да ви донесат възможност за прилични доходи.