Как да залагаме успешно на спортни състезания?

как да залагаме успешно

Как да залагаме успешно на спорт и онлайн казино?

През последните 5-6 години спортните залагания станаха един от най-попоулярните хазартни игри в света. Ще ви споделя как да залагаме успешно.Благодарение на мобилните телефони и таблети и интернет още по-достъпни станаха за всички. Появиха се хиляди нови и нови букмейкъри и продължават да се появяват на пазара. Нашата цел е да успеем да се измъкнем от капаните на тези нововъведения.

Аз лично се занимавам с онлайн залагания от 2008 година, а преди това играех в родния Еврофутбол пускайки фишове без да имам години. В началото всичко беше просто забавление , обичах да гледам футбол и да играя, реших да залагам на любимите си отбори, докато ги гледах. Тези времена залаганията ми бяха просто символични с малко пари. След доста пробвани системи, загубени пари за толкова години успях да си изградя някаква система , за по-големи печалби и познаваемост.

Целта на това което пиша и целта на този форум е една и съща, именно да си помогнем взаимно. Надявам се след като го публикувам , ще го прочетат доста хора и ще се включат в разговора. Ще ви запозная с начини на залагания , моите стратегии, видове залагащи , първенства , календар и персонално следене.

Футболни залагания

Футболните залагания се делят на 3 групи : печеливши, губещи и арбитражни. Букмейкърите ( betfair регистирация) са доволни от първите 2 групи, защото това им движи играта. Ако няма победители, то няма да има стимул да се залага, а губещите са тези които движат играта на победата. Арбитражните игри не се толерират от букмейкърските къщи понеже убиват цялата тръпка от играта , а и там печалбите са гарантирани . Използват се модерни софтуери за следене на коефициенти и при леки промени се изпраща сигнал до собственика , който в последвие залага без да мисли на кой мач. Добрата новина е че по-големите букита използват мощни софтуери за намирането на тези играчи и така им блокират сметките. Тяхната игра влияе на всички останали затова е добра новина за нас.

Как да залагаме успешно ? Използваната система не е толкова сложна и е лесна за разбиране. Няма ги сложните и комплексни системи, без това букмейкърските къщи ги знаят добре, с което объркват преценката на играчите. Система е такава избирате си два мача с коефициент между 1.75 и 2.45 като много внимателно трябва да си изберете отборите. Важно е залагащия да има футболни познания , като залаганите отбори да се следят изкъсо. Не може да се следят всички отбори , но пък с малко постарение 20 отбора са си напълно достатъчни. Това е необходимо защото ще се яви като алтернативен вариант , което е едни от най-важните неща. Според моите наблюдения е добре да се избягат топ отборите, като се залага повече на средните отбори. Букмейкърите печелят от мачове на които се залагат масово , затова персоналното на следене е от голямо значение, тъй като то осигорява масов залог за вас. Трябва да залагате на 1 или 2 , като избягвайте знака Х или под/над 2.5 , там са заложени доста капани.

Как да изберем първенствата?

Как да залагаме успешно ? Те от своя страна също се делят на 3 групи : топ пърнвества, не чак толкова следени и променливи. Топ първенствата включват – Шампионска лига, Лига Европа, Висша лига, Чемпионшип, Конференс(Англия), Бундеслига(германия), Примера дивисион (Испания), Супер лиг(Турция) ,Италианската Серия А и Лига 1 на Франция. В тези лиги манипулациите са сведени до минимум затова риска е минимален.
Втората група не чак толкова следени включва: оландската Втора дивизия(Юпилер лийг), френската Лига 2, Сегунда дивисион,Серия „Б“, Втора Бундеслига и по-малките първенства (България, Румъния, Хърватска, Сърбия, Македония, Кипър, Естония, Албания, Финландия, Малта, Полша). Избягвайте тези първенства, защото всички знаете как е в особонено в малките държави, черното тото е максимум , а рисковете за вас доста големи. Доста пъти съм станал свидетел на уредени срещи в Серия Б, като и в родната ни държава България.
Третата група променливи включва: Гърция, Португалия, Белгия, Холандия(Ередивизие), Австрия, Норвегия, Русия, Израел, Южна Америка.
Тука нещата са и по двата начина. Масовия залог не е препоръчителен, но пък може да се търси изненадата с големите коефициенти.
Надявам се това да ви е от ползва когато подбирате първенствата при залагания и да се предпазите.

Уийкенд срещи

Малко да говорим и за календара, както знаем тиражите излизат от вторник до четвъртък(midweek) и от петък до понеделник.(weekend winbet.BG).
Midweek не е чак толкова интересен за залагащите понеже няма чак толкова интересни срещи и значително по-малко на брой. Желателно е да избягате вторник и четвъртък, а да залагате в Сряда. Дори когато има шампионска лига комбинирайте с мачовете в сряда.
Weekend – избягайте мачовете в Петък и понеделник, защо? В петък се играят доста съмнителни мачове. А понеделник е така наречения „ден на букмейкъра“ Ако поради доста познания на залагащите в събота и неделя са загубили, то понеделник те ще си избият парите. Как да залагаме успешно
1.В понеделник срещите подлежат на най-висока манипулация и няма почти никакви опции за алтернативен залог.
2.Играчите,които са претърпяли крах през същинския уикенд се „хвърлят“ да „избиват“ своите пари в понеделник и попадат в по-горе споменатия капан.

Събота и Неделя са вашите дни с най-много алтернативи. Това са дните в които трябва да залагате и да потърсите най-точните срещи. Стойте далеч от масовите.

И за заключение ще кажа най-важните неща – Не бъдете алчни, от това печелят най-много букмейкърските къщи. Дори да сте фен на някой отбор първо анализирайте след това залагайте, фенските пристрастия могат само да навредят. Не разчитайте на късмета, това е едва 5% от успешния направен фиш.
Успех на всички и нека спечелим срещу букмейкърите. Ще се радвам да се включат още хора с мнения . Благодаря за вниманието.

Започни да залагаш с 100 лв. начален бонус от най-добрия букмейкър bet. 

Exit mobile version