Бразилия – Мексико

Бразилия – Мексико

„Селесао” ще се борят за място на полуфиналите, след като успяха да сразят Япония с 3:0 в първия им мач от групите и ще гледат да продължат успешната си серия и срещу Мексико.

Последната среща между тези два отбора, състояла се през юни 2012 година, завърши при резултат 2:0 в полза на мексиканците.

Гостите също успяха да се наложат над Бразилия с 2:1 във финала на футболният турнир, част от летните Олимпийски игри в Лондон през 2012 година. Сега отново има добри кoефициенти за залагане в тяхна полза в Ewrofutbol.

14 играчи от олимпийския състав на мексиканците ще пътуват до „Форталеза” в сряда, макар че голмайсторът Леандро Дамиао ще пропусне престижния турнир заради контузия.

Домакините могат да си осигурят място на полуфиналите, ако спечелят трите точки в мача срещу Мексико, докато техния опонент има нужда от задължителна победа, ако иска да запази шансовете си за излизане от групата.

Вероятно Сколари отново ще заложи на звездата на бразилците Неймарв стартовия състав, след като се очаква да се е възстановил от леката контузия, която получи в сблъсъка с Япония.

Единствените играчи от тима на „Селесао”, които имат богат опит в международни мачове са Жулио Сезан и Тиаго Силва, докато в отбора на гостите има цели осем футболисти с повече от 50 мача с националния екип на Мексико. Повечето футболни залагания в bet365 за този сблъсък са на страната на домакините.

ОЩЕ:  Франция - Мексико