Астън Вила – Съндърланд

Астън Вила – Съндърланд

Двата отбора ще се борят за оставане във Висшата лига през следващия сезон и се очаква да предложат зрелищен футбол на живо от „Вила Парк”.

В края на изминалата седмица КПР и Рединг завършиха срещата си при нулево равенство, което на практика ги изпрати в Чемпиъншип през следващия сезон.

Все още едно от местата за по-долната дивизия остава незаето, като вероятно тази вечер ще се определи кой ще напусне престижната лига на острова.

Възпитаниците на Пол Ламбърт ще излязат не терена решени да компенсират за загубата си от шампиона Манчестър Юнайтед в началото на изминалата седмица.

Вила се намират в добра форма, след като от последните си шест мача са спечелили 10 точки и са фаворит за спечелването на този мач според много футболни залози в winbet.bg.

Гостите също се отдалечиха леко от зоната за изпадане след двете си победи в последните два кръга на Висшата лига. Възпитаниците на Паоло Ди Каньо обаче все още имат нужда от някоко добри резултата за да могат да си осигурят оставането в елита.

Стефан Сесегнон от отбора на гостите се намира в отлична форма и е отбелязал гол в последните две срещи на тима. Очаква се двата отбора да предложат зрелищен спектакъл от „Вила Парк” с футболен коментар на живо.

Прогноза: 1 при коеф 2,30 от Pinnacle.com

ОЩЕ:  Нюкасъл – Съндърланд