Германия – Казакстан

Германия – Казакстан

Квалификации за Световното първенство по футбол през 2014

Възпитаниците на Жоаким Лоу успяха да спечелят убедително първият мач в Астана с 3:0 през изминалия петък и се надяват да направят още едно впечатляващо представяне в Нюрнберг.

За домакините мачът в Астана бе първият без допуснат гол в собствената им врата от победата над Португалия с 1:0, в откриващия мач на Евро 2012.

Томас Мюлер се разписа в последните си две изяви с екипа на германския национален тим, след като преди това го бе налегнала голова суша в продължение на близо година и половина.

Германците все още нямат допуснат гол в мачовете си срещу Казакстан, след отделянето им от Съветския съюз.

В последното си гостуване на немска земя преди две години, казакстанците бяха разгромени с 4:0 от класния отбор на домакините. Повечето футболни прогнози в 365bet отново сочат германците за фаворит.

Очакват се леки промени в будес тима спрямо мача в петък, след като Бастиан Швайнщайгер е наказан, като на негово място ще влезе или Свен Бендер, или Илкай Гундуган.

Джулиан Дракслер също няма да вземе участие в този мач, но Марко Рьос ще бъде на разположение на селекционера Лоу.

По всяка вероятност в тима на Казакстан също ще има промени, като се очаква Валери Коробкин да замени Баурзхан Джолчиев, но атаката на гостите отново ще бъде водена от Сергей Остапенко. Очаквайте още актуални прогнози и футбол промоции.

Прогноза: 1 при коеф 1,015 от Planet win 365

ОЩЕ:  Hoffenhaim - Bayer Leverkusen