Люксембург – Шотландия

Люксембург – Шотландия

Начало: 13.11.2012 от 21:15 ч./ Приятелска среща

Помощник треньора на шотландците Били Старк ще трябва да се справя без редица ключови играчи от състава при гостуването си на „Стад Джоси Бартел”, където домакините показват подобряване на формата в последно време.

Люксембург се изправят срещу възпитаниците на Старк след четири загуби и едно равенство от последните си пет мача.

Шотландците също са доста непостоянни в своето представяне напоследък, след като имат две загуби, три победи и три равенства от последните си осем срещи. Въпреки това повечето футбол прогнози в bet365 са на тяхна страна за този сбъсък.

Гостите се намират на 75 места над Люксембург в световната ранглиста. Възпитаниците на Лук Холц са на 144-то място, докато шотландците са на 70-то.

Това обаче е най-лошото място заемано от гостите за последните седем години.

Възпитаниците на Били Старк са вкарали 30 гола за този период като най-много е отбелязал Кени Милър – 17, а вторият по резултатност в тима на шотландците е Дарън Флетчър със своите пет попадения.

Този приятелски мач ще бъде и първият в историята сблъсък между двете страни, като гостите ще трябва да се справят в него с някой сериозни липси в състава.

Чарли Адам, Шон Малоуни,         Стивън Флетчър, Джеймс Морисън и Фил Бардсли няма да са на разположение на Старк. Освент това шотландците няма да могат вече да разчитат на Крег Ливайн.       Много футболни залагания в bet365 обаче подкрепят гостите.

Прогноза: 2 при коеф. 1,61

ОЩЕ:  Аржентина – Бразилия