Ирландия – Оман

Ирландия – Оман

Начало: 11.09.2012 г. от 21:30 ч. / Приятелски мач

Очаква се Джовани Трапатони да направи минимални промени в състава, който победи Казахстан в първия мач от квалификациите за Световната купа в Бразилия.

Националният селекционер на „Момчетата в зелено” ще гледа да даде шанс на редица недоказали се до този момент футболисти, като Шейн Лонг, Кевин Дойл и Джеймс Маклийн, след като няколко играчи напуснаха състава на Ирландия в последно време.

Очаква се двата отбора да предложат зрелищен футбол на живо от стадион „Крейвън Котидж” в Лондон.

Най-голямото изкачване на домакините в световната ранглсита на ФИФА бе през далечната 1996 година, когато отборът заемаше шестото място.

След като пое ръководния пост в националния отбор на Ирландия през 2008 година, Джовани Трапатони има 42% победи в 50 изиграни мача до този момент.

На „момчетата в зелено” им предстоят мачове от квалификационната фаза на Световното първенство през 2014 срещу Германия у дома на 12-ти октомври и на 16-ти същия месец гостуване на Фараорските острови.

Най-резултатният голмайстор на Оман е Хани Ал-Дабид, който до този момент има 46 попадения за своята страна.

В момента гостите се намират на второ място в своята квалификационна група, веднага след Австралия, като до този момент са спечелили осем точки от шест изиграни мача.

Трудно е да се даде ясна прогноза за мачове от такова естество в bet 365, но домакините са сочени за фаворит от повечето футболни експерти.

Прогноза: 1 при коеф. 1,40

ОЩЕ:  Розенборг - Од Гренланд