Великобритания – Бразилия

Великобритания – Бразилия

Начало: 20.07.2012 от 21:45 ч. / Приятелска среща

Възпитаниците на Стюърт Пиърс започват подготовка си за Олимпийските игри в Лондон през това лято срещу един от основните претенденти за златните медали – отбора на Бразилия.

Националният селекционер на британците е подбрал сериозен състав за Олимпиадата на острова, като измежду младите футболисти има и стари и опитни играчи, като Райън Гигс, Мика Ричардс и Крег Белами,  които да помагат на всички постове по терена.

В отбора на домакините има и млади и перспективни играчи като уелското дуо Аарон Рамзи и Джо Алън, като не трябва да се подценява и фактора, че британците ще играят пред собствена публика.

Въпреки това, Селесао са фаворит за спечелването на мача, според повечето футбол прогнози в bet365 за контролата на „Ривърсайд Стейдиъм” в Мидълзбро

Бразилците също разполагат с много млад състав, в който повечето играчи не надвишават 23-години. Въпреки това, отборът е изпълнен с много качествени и технични играчи, като Неймар, Хълк и Пато.

Сериозната нападателна мощ на Селесао може да създаде големи проблми на недобре организираните защити на отборите в мачовете на международно ниво.

Възпитаните на Мано Менез възнамеряват да се отнесът към Олимпиадата много сериозно, след като никога не са печелили златни медали от подобен род събитие. Трудно е да се даде ясна прогноза за мачове от този тип, но в bet365 фаворит е тима на „Селесао”.

Прогноза: 2 при коеф. 1.35

ОЩЕ:  Бразилия – Беларус (под 23 години)