Аржентина – Бразилия

Аржентина – Бразилия

Начало: 09.06.2012 от 22:05 ч. / Приятелска среща

Възпитаниците на Алехандро Себела ще бъдат в пълната си мощ при посрещането на младия и неопитен отбор на Бразилия, малко преди Олимпийските игри в Лондон през лятото.

Двете страни се познават изключително добре, като това ще бъде тяхната 98 среща, а броят на победите на двата отбора е много близък – Аржентина имат 35 успеха срещу 37 за Бразилия.

Броят на отбелязаните голове в тези мачове също е много близък 151 на 150 в полза на аржентиците. Възпитаниците на Себела обаче имат само една победа над „селесао” за последните осем мача, а в пет от случаите са опитали вкуса на поражението. Въпреки това, много онайн залагания в bet365 за мача са на страната на домакините.

Отборът на Бразилия се намира в  отлична форма, а загубата от Мексико през изминалата седмица, сложи край на тяхната серия от осем поредни победи.

Възпитаниците на Мано Менез си тръгнаха като победител от последния сблъсък между двата отбора, като надиграха съперника с 2:0. Това се оказа и достатъчно да грабнат трофея от „Супер Класико на Америка”.

По-голяма част от състава на бразилците не надминава 23-годишна възраст, като най-възрастният в тима е вратарят Джеферсон, който е на 28. Повечето футболни залагания в bet365 за срещата са на страната на Аржентина.

Прогноза: 1 при коеф 2.20

ОЩЕ:  Холандия – Молдова